Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
lenn Talha hanı 210 falan diyordun az değilsin haaa,neyse kı gece ben öğrendim kaç hp olduğunu süper sonuç dostum sen daha dur yapacağız daha güzel şeyler az bı nefes al bu yazı atlat çocuk biraz daha büyüsün benım beygırlerı geçirteceğim sana çok sevindim wallahaaa pazar görüşmek üzere haberleşiriz
Sana süpriz olsun diye öyle demiştim artık daha motora bişey yapmayı artık düşünmüyorum.Hedef 250di ve istediğimi aldım bu da bana yeter.Artık keyifle 1-2 yıl daha binmeyi planlıyorum.
ecufast in dynosunda olculdugunde 228 hp cikan degerin uzerine %13 ekliyosun hesaplamasi boyle oluyoo %13 eklendigin 250+ hp oluyoo talha bu arada tebrikler cok guzel veri cikmis
01 CDU 01
Teşekkür ederim kardeşim.Senden bombayı patlatmanı bekliyoruz artık
Yanlışım varsa düzeltin açıklamada 250+ yazmıssınız ancak veride 228 yazıyor.Pek içli dışlı olduğum konular değil.ben mi yanlış biliyorum yoksa bi yanlışlık mı var.
Ayrıca bahsettiğiniz gibi başarı yabana atılacak bir şey değil.Tebrik ederim.
Teşekkür ederim.
Mukayese açısından şöyle düşünebilirsin.Stok JCW ler bu dyno üzerinde 185 civarı çıkartıroy ve benim aracım stok olarak oraya çıktığında muhtemelen 155 civarı çıkartacaktı.Bu dyno üzerinde güç belirlemek çok önemli çünkü hem dünyada hem ülkemizde çoğu kişi bu dyno üzerinde tesbit yaptığı için karşılaştırması daha kolay oluyor.
Bir yorum yaz: