Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r56 performans yardım ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• SRKNZCN
    yanıtladı
    kapağı söküp subapları ve emme tarafını gördüğümde kapağı kucaklayıp direk temizlemeye götürdüm. ve performans kesinlikle değişiyor.

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kapagi temizlenince performansta artis olcaktir, zaten kapak acildiginda cikan manzarayi gorunce insanin ici aciyor
    kapağı karşıma alıp nasıl bu hale gelmiş diye 10 dk düşündüm

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    Ustanin iyi olmasi da cok onemli, bildiginiz guvendiginiz birinin acmasinda fayda var
    aynen cok dogru o yuzden ustaya guvendıgım ıcın ısının bıtmesını beklıycem bugune kdr mınılerle ılgılı her turlu sorunda sorunsuz dertsız ısımı cozdu . herkese elletmemek lazım

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    acıldıktan sonra fotorafları paylasırım artık ustanın vaktını beklıcem
    Ustanin iyi olmasi da cok onemli, bildiginiz guvendiginiz birinin acmasinda fayda var

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    Kapagi temizlenince performansta artis olcaktir, zaten kapak acildiginda cikan manzarayi gorunce insanin ici aciyor
    acıldıktan sonra fotorafları paylasırım artık ustanın vaktını beklıcem

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    vlla cok kararsız kaldım 3 gundur kafayı yedım neyı nasıl yapayım dıe kekutı kapak temızlense ıı olur dedı sabah bındım gttım dırek uyanır uyanmaz aracı ustama bırktım dedım kapagı sok temızle neden ne oldu dedı dedım ac temızle o ısler ole koley deıl dedı forumd gezerkende okumustum sanzıman bakımı dıe yagını degıstrttım bende carbon clean yap dedım ama yaptırmamıs yarın egzoz carsmba egzoz ısını halledıcem filtreyıde bı arkdastn hbr beklıyrum yurd dısı kargo ıcın

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    Uyguladigimiz kitin icinde water injection kiti de var, konumda ineleyebilirsiniz...
    vlla cok kararsız kaldım 3 gundur kafayı yedım neyı nasıl yapayım dıe kekutı kapak temızlense ıı olur dedı sabah bındım gttım dırek uyanır uyanmaz aracı ustama bırktım dedım kapagı sok temızle neden ne oldu dedı dedım ac temızle o ısler ole koley deıl dedı forumd gezerkende okumustum sanzıman bakımı dıe yagını degıstrttım bende carbon clean yap dedım ama yaptırmamıs yarın egzoz carsmba egzoz ısını halledıcem filtreyıde bı arkdastn hbr beklıyrum yurd dısı kargo ıcın

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Uyguladigimiz kitin icinde water injection kiti de var, konumda ineleyebilirsiniz...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    http://www.miniclubtr.com/forums/sho...ighlight=cryo2

bu linkte 136. mesajdaki videoyu uyguladık.
    Kışın gerek yok, hedef güçler 270+ falan olsa belki ihtiyacınız olur ancak şu havalarda hiç ihtiyacınız olacak kanaatinde değilim..

Biz bu sistemi Pist için uyguladık ancak hava malum 5 derece burda şuan

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    boyle bırsey yapabılrım faydası olurmu sızce on sılecek hortumlarını uzatıp ıntercooler a ındırebılrım gzlarken basarız suyu suyuda nestle koyarız en ıyısınden

https://www.youtube.com/watch?v=NJNxQ-e46YE

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Litre kavramından ziyade bizde genelde bulunur marka almak önemli.

- Evolve 6,6 lt
    - Forge 6.7 lt
    - Alta 7.2 lt

Hepsi güzel, bulunurluk ve fiyat açısından Alta zannediyorum ucuz. (bir dönem öyleydi)
    Litre'den ziyade soğuk kalması önemli.
    Aynı dyno üzerinde 10 farklı araba dyno günü yaptık. Alta en az ısı değeri verendi.
    Bu nedenle ben başarılı bulmuştum.. Keza hala kullanıyorum
    dostum aklında olsun o zaman temız gorur duyursan alta ıkıncı el alabılrım tecrubelerıne guvenıyrm

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    beyler ıntercooler ı kac lt lık almak gerek sızce ne kdr buyuk o kdr ıyı mantıgı vrmı
    Litre kavramından ziyade bizde genelde bulunur marka almak önemli.

- Evolve 6,6 lt
    - Forge 6.7 lt
    - Alta 7.2 lt

Hepsi güzel, bulunurluk ve fiyat açısından Alta zannediyorum ucuz. (bir dönem öyleydi)
    Litre'den ziyade soğuk kalması önemli.
    Aynı dyno üzerinde 10 farklı araba dyno günü yaptık. Alta en az ısı değeri verendi.
    Bu nedenle ben başarılı bulmuştum.. Keza hala kullanıyorum

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    beyler ıntercooler ı kac lt lık almak gerek sızce ne kdr buyuk o kdr ıyı mantıgı vrmı

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    r56 performans yardım ?

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Biz senin arabaya Bodykit takma ihtimalini seviyoruz kardesim, bosver motoru
    Gp2 Loading diyeceğiz inşallah abi.Abi para hazır sayılır şuan ancak benim okul malum ayazağa yol haşat önümüz kış lip falan hep çizilecek.E taksam jant yok coilover yok araba leylek.Birikimi biraz daha katlayıp araba böyle eksiksiz çıkacak Acele etmeyeceğim tam olsunda başka isteğim yok birde yakında v3 gelecek diyorlar yüklü miktarda
    Motor abi ikinci plan öncelik dış zaten.Dış bitsin Milltek dp bagajda birde sona Jcw factory alacağım ama araba bi bitsinde stock cooperda egsozdan nefret ediyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi nasil geri düşürüyor? Bende çok severim ayağı gazdan çekmeden gazlamayı Araba kafa kaldırıyo öyle olunca Abi ben motoru hic ellemesem mi bilemiyorum soyle her parca duzgun takilinca otomatikte sorun cikarmayacak saglikli kac hp alirim 230 220 ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Dogru yazilimla alinir

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi nasil geri düşürüyor? Bende çok severim ayağı gazdan çekmeden gazlamayı Araba kafa kaldırıyo öyle olunca Abi ben motoru hic ellemesem mi bilemiyorum soyle her parca duzgun takilinca otomatikte sorun cikarmayacak saglikli kac hp alirim 230 220 ?
    Biz senin arabaya Bodykit takma ihtimalini seviyoruz kardesim, bosver motoru

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X