Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
bu linkte 136. mesajdaki videoyu uyguladık.
Kışın gerek yok, hedef güçler 270+ falan olsa belki ihtiyacınız olur ancak şu havalarda hiç ihtiyacınız olacak kanaatinde değilim..
Biz bu sistemi Pist için uyguladık ancak hava malum 5 derece burda şuan
Litre kavramından ziyade bizde genelde bulunur marka almak önemli.
- Evolve 6,6 lt
- Forge 6.7 lt
- Alta 7.2 lt
Hepsi güzel, bulunurluk ve fiyat açısından Alta zannediyorum ucuz. (bir dönem öyleydi)
Litre'den ziyade soğuk kalması önemli.
Aynı dyno üzerinde 10 farklı araba dyno günü yaptık. Alta en az ısı değeri verendi.
Bu nedenle ben başarılı bulmuştum.. Keza hala kullanıyorum
dostum aklında olsun o zaman temız gorur duyursan alta ıkıncı el alabılrım tecrubelerıne guvenıyrm
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
beyler ıntercooler ı kac lt lık almak gerek sızce ne kdr buyuk o kdr ıyı mantıgı vrmı
Litre kavramından ziyade bizde genelde bulunur marka almak önemli.
- Evolve 6,6 lt
- Forge 6.7 lt
- Alta 7.2 lt
Hepsi güzel, bulunurluk ve fiyat açısından Alta zannediyorum ucuz. (bir dönem öyleydi)
Litre'den ziyade soğuk kalması önemli.
Aynı dyno üzerinde 10 farklı araba dyno günü yaptık. Alta en az ısı değeri verendi.
Bu nedenle ben başarılı bulmuştum.. Keza hala kullanıyorum
Biz senin arabaya Bodykit takma ihtimalini seviyoruz kardesim, bosver motoru
Gp2 Loading diyeceğiz inşallah abi.Abi para hazır sayılır şuan ancak benim okul malum ayazağa yol haşat önümüz kış lip falan hep çizilecek.E taksam jant yok coilover yok araba leylek.Birikimi biraz daha katlayıp araba böyle eksiksiz çıkacak Acele etmeyeceğim tam olsunda başka isteğim yok birde yakında v3 gelecek diyorlar yüklü miktarda
Motor abi ikinci plan öncelik dış zaten.Dış bitsin Milltek dp bagajda birde sona Jcw factory alacağım ama araba bi bitsinde stock cooperda egsozdan nefret ediyorum
Abi nasil geri düşürüyor? Bende çok severim ayağı gazdan çekmeden gazlamayı Araba kafa kaldırıyo öyle olunca Abi ben motoru hic ellemesem mi bilemiyorum soyle her parca duzgun takilinca otomatikte sorun cikarmayacak saglikli kac hp alirim 230 220 ?
Abi nasil geri düşürüyor? Bende çok severim ayağı gazdan çekmeden gazlamayı Araba kafa kaldırıyo öyle olunca Abi ben motoru hic ellemesem mi bilemiyorum soyle her parca duzgun takilinca otomatikte sorun cikarmayacak saglikli kac hp alirim 230 220 ?
Biz senin arabaya Bodykit takma ihtimalini seviyoruz kardesim, bosver motoru
Bir yorum yaz: