Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Forge 950 tl su an sifiri baya uygunmus s3unki, guzel verim veriyorsa bundan sonra o da dusunulebilir...
bunu bana tavsıye eden ve yazılımı yapan ızmırde ege turbo .. arda dıe arkadasım ızmırdekınler bılır genc yasına ragmen ızmırde modıfıye ısınle ugrasan hatrı sayılır profesyonel kısıler bıle genc olmasına rgmen ardadan hep akıl alır el emegı alıp yardımı ıster o soledı onu aldım ynı benım sımdı burda yazmam övmek yada reklm gıbı olmasn swarm ınstgrmda yaptıgı ısler mevcut hatta 2012 r56 cooper s jcw projlerı var motoru turbosundan aklınıza gelebılcek hersyı degısmıs baya bya dolu performans olark buda bonus olsun
Yok keremin dedigi parca da ayni, sadece niye mini icin forge marka tarafindan uretilmis, yuksek basinca dayanan valf alip takmadiniz da audi marka aracinkini aldiniz diyor...
valla doa sole soleyım yazılımı yaptrdıgım fırma e tuners ı kullanıyrdı thp motorlarsd bırcok arac yapmıslar hem tr de hemde yunanıstn ve dıerkı ulkelerde yptıkları cou araca audı s3 kını kullanmıslr ben mını ıcın ozel uretılen parcası oldugunu bılmıyrdum yada belkıde fıyatı yuksek dıe bunu onermıslerdır ben audı nınkının sıfır parcasını 200 tl gıbı bırseye aldım . forge unkı varsada dıerkı ıslerım bıtınce ondanda alırz kayde deyer bı farkı varsa
Yok keremin dedigi parca da ayni, sadece niye mini icin forge marka tarafindan uretilmis, yuksek basinca dayanan valf alip takmadiniz da audi marka aracinkini aldiniz diyor...
S3 valf neden ?
Standart DV'de sıkıntı mı oldu veya niye Forge tercih etmedin
valla yazılımdan snra artan basınc yuzunden orjınal valf basınc kacırıo dedıler hem yazılım yaptıgım fırma hemde bırkac cooper cı arkadasımdanda aynı seylerı duyunca yazılımdn hemen 1 gun sonr gıdıp audı s3 un valfımı alıp taktık .. bu arada ben yanlıs terımı kullanms olabılırm dıe su skldede yazayım turbonun onune takılan yaylı parcadan behsedıyorum
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
beyler egzoz ısını yrın halledıcem ıns sızce kaclık yaptırayım boruları ? son susturucuyuda herkes varex tarzı kumandlılardn yptırıo bu ara ızmırde polıs durumlrı ıcın sızce bole bırsye gıreyımı
Ekstra yuklu olmayan araclarda 63luk kullaniyoruz, cok hard setupli adaclarda 70lige donuyoruz genelde, 63luk isinizi gorecektir...(kendi aracimda da 63luk var) varex ve benzeri kumandalj egzozlara da karsiyim, ya olsun ya olmasin bence
Bir yorum yaz: