Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yer Cucesi 80-230km Hızlanma
Çöküş
X
-
Cok guzel sure. Ozellikle bolt on bir arac icin
Tebrikler, hizli MINIler cogaliyor1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Tesekkurler,ıyı yuruyor gıbı.
Dıüun aksam tekrar test ettım Arm ıntake ıle,malesef performans dusmedı ancak stabılıtesı ıyı oldu. Ben 0,2-0,3 sec dusus beklıyordum. Arka arkaya 3 deneme yaptım,12.1-12.0 ve 11.9 sec cıktı,buna sevındım,ıyı yerınden bakmak gerek . Onceden yukselıyordu.
Bugun meth kıt takılıcak,tekrar denıyecegım.
Yorum Yap
-
Aslı 997TT tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKıralanıyormu bılmıyorum ancak benımkını kullanabılırsınız. Etrafınızda pbox olanlardanda alabılırsınız.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı 997TT tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyrıca turbonun dolması gecıktı mı?
Gecikme filtre ile çok zor, sadece sıcak çekmesi durumunda bu münkün..
Meth'i takınca katkıyı daha net görürsünüz.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı 997TT tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun meth kit takılıcak sanırım,yetısırse cıkarız test ıcın,yetismezse bıttıgınde cıkarız.
Sızde olcum yaparsınız,dosyayı sıze yollarım.
Buarada Aem ıntake takıp guc alamayıp,ıat dusuren var mı?
Ayrıca turbonun dolması gecıktı mı?
Özgün yazılım yaparken aem cai sıcaklığı çok farkettirdi işe yaradı demişti ama tam net hatırlamıyorum şimdi.Turbo dolması ile ilgili ben bi değişiklik hissetmedim.
Fakat şunu çok net hatırlıyorum methanol ile dyno üzerinde net 20 hp aldım.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı 997TT tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok yahu,standart kıt varken gaz pedalı daha net tepkıler verıyordu ama bu kıtte yavasladı alt devır.
Meth takıp,avans avantajını kullanarak mı 20hp aldınız yada ayarı degıstırmeden mı 20. Hp geldı?
Meth ilk taktiktan snr methanol ile ve meth olmadan iki ayri dyno yaptim.sasirmayin ama ayarsiz methanol ile 5 hp daha dusuk guc aldim. Sonra yazilim yaptigim yere goturdum ayar yapildi dyno uzerinde before after sonuclarim var.avans acmak marifetiyle net 20 hp aldim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
Yorum Yap