Arkadaşlar İskender ustaya Downpipe siparişi verdim Cumartesi sabah erkenden gidip taktıracağım . Malesef İskender ustada dump valve yokmuş , dump valve nerede taktırabilirim maslakta ? İKisini halledip ordan Ecufaste geçeceğim cumartesi aynı gün hepsini halledeceğim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Egsoz , Yazılım ve Filtre kiti tavsiyeleri
Çöküş
X
-
Aslı GTCihad tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar İskender ustaya Downpipe siparişi verdim Cumartesi sabah erkenden gidip taktıracağım . Malesef İskender ustada dump valve yokmuş , dump valve nerede taktırabilirim maslakta ? İKisini halledip ordan Ecufaste geçeceğim cumartesi aynı gün hepsini halledeceğim.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı GTCihad tarafından gönderilmiş Mesajı gösterilk oraya sordum ancak fiyat biraz uçuk geldi açıkçası 700 tl civarı . İnternetten fyatlara bakıyorum 200-250 tl civarı , gerçi bu fiyatlardakiler replika sanırım.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnlar sadece forge blow-off. Gördüğün yerlere de powershop veriyor zaten. Forge dumpvalve sabit 700 TL başka yerden de aynı rakama bulabilirsin
Seslisi ve sessizi var dediler . Seslisi blow off çuff sesi mi yoksa benim verdiğim linkteki sesi mi veriyor acaba
Yorum Yap
-
Aslı GTCihad tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten başka yerlerede güvenemedim açıkçası fiyatta bir güzellik yaparlar bize inşallah ctesi gideceğim İskender ustadan oraya geçeceğim .
Seslisi ve sessizi var dediler . Seslisi blow off çuff sesi mi yoksa benim verdiğim linkteki sesi mi veriyor acaba
Yorum Yap
-
Link koymak yasak degildir umarim ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50000875/detay
Syni urun degilmi benim powershoptan alacgim bu parca degilmi sadece
Yorum Yap
-
Konuya guncel diyorum arkadaslar ... Talha arkadasim sayesinde kafam allak bullak oldu downpipe ok siparis verildi , yazilim tamam randevu alindi ama forge dump valve icin cok kararsizim . Powershop dahil heryerde bov ile ayni oldugu yaziyor . Bugun iki firma ile gorustum ve sonuclari ;
BTG : bizim araclar icin kesinlikle gerekli olmadigini soyledi .
Ecufast : olaya daha detayli yaklasti ki benim arastirmalarim ile paralel sonuclar. Aracin otomatik mi manuelmi oldugunu sordu. Sciroccolarda dsg cok hizli vites gecisi yaptigindan orj dump valve in kacirdigini ve sciroccolarda yazilim oncesi olmazsa olmaz dedi. Bizim araclarda ise boyle bi durum olmadigini soyledi gerekli veya gereksiz diyemedi.
700 tl buna vermek mantiklimi simdi , yada yerine bana daha performans katacak alternatif ne olabilir ...
Talha yanlis anlama sakin parca hic aklimda yoktu tamamen senin tavsiyen uzerine yonlendigim bir parca tecrubene guvenim var ancak nette arastirinca ve diger bilgiler parcanin gerekliligi konusunda mullak.mYabanci forumlarda dahi bahsedilmiyor.
su an beni tek ceken tarafi o engerek yilani gibi sesi
Yorum Yap
-
Yok niye yanlis anliym.burasi forum ortami herkes bilgisini tecrubesini paylasiyor iste.
Forge dump valve, basinc acildiginda kacirmasin diye ve arac daha stabil olsun diye takdigimiz parca arti ses de veriyor.
Ben bu parcayi takdiktan sonra acilan basinc ile net 20 beygir aldim ama onceki yazilimim da baya safe yazilimdi.aracim ile ilgili her veriyi sakladigim gibi bununda dyno verisi mevcut.
Kafanin karismasi cok normal benim yaptigim arastirmalarin haddi hesabi yok.bu isler yuz yuze olur boyle aciklamasi zor oluyor.bu yuzden gorustugumuzde anlatirim demistim.
Fakat kafani karistirdigimi dusunuyorsan o zmn daha tavsiye vermiyebilirim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Estagfurullah sızlerın tavsıyesı.benım ıcjn cok degerlı, tavsıye ve uygulama tecrubelerınızı paylastıgınıZ ıcınde tesekkur ederım. Normalde cogu ınsan bu tarz bılgıleru kendınde saklar sız tam tersı sonuna kadar paylaaıyorsunz.
Ama dump valve konusu sızde cok arastırmıssınız tam bır muallak.
Sızın arac otomatık mı? Dynoda.kac aldınız son olarak. Sızın yazılımda ecufast degılmı
Yorum Yap
-
Cihad dump valve takmadan basınç açamayacaksin istediğin kadar, buda demek oluyor ki güç alamayacaksin. Biz bu işlemleri yaptığımız sırada dump valve'i bağlamayı unutup teste çıktık araba eskisinden kötü durumdaydı bi kaç tur sonra neden blowoff sesi gelmiyor falan dedik dönüp kaputu bi açtık ki filtreyi falan takarken onu unutmuşuz. Sonra duzeltip hemen yeni bir teste çıktık ki Talha'nın dediği kadar güç farkı oldu diyebiliriz...
Yorum Yap
-
O dump valve e onemsiz diyenin birde benim suratima soylemesini istiyorum. Duzgun bir ayar ve dv ile 4 boy farkediyor.
Talha gordu bizzat.. rx denemesinde1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap