Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 için yapılacaklar (performans)
Çöküş
X
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryok powershop sirkulasyon çoktur konuşayım istersen belki bgn geçerim oralardan tarih öğreniyimsigpic
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkekutim, talhacım , oem k03 turbolar max 230 hp ufleyebiliyor, fazla basinc bastirmayi denerseniz fon makinasi olur
ben zaten k03s'e karşıyım o parayı vermeye, çünkü rebirth turbo yaptıgında 1000tl ye al sana k03S
ek olarak belirteyim, sanzımana güvensem 2560'ı getirtiyordum JCW'den ucuza gelio1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpalleri degistirsende orjinali gibi saglıklı olmaz kekoscum yurtdısı forumlarda da baktım tavsiye etmiyoruz dediler, Kekutiye soyleyin dediler :P
nihat in arac nerde olculdu ?
Yorum Yap
-
Burak
orası az ölçüyor bu arada talha senin aracı paşaoğlunda 229 ölçmemişlermiydir. son olarakta manifold bi işe yaramazmı jcw yada büyüttürmek
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterorası az ölçüyor bu arada talha senin aracı paşaoğlunda 229 ölçmemişlermiydir. son olarakta manifold bi işe yaramazmı jcw yada büyüttürmek
Yok benim icin 221 olculdu en son
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
Yorum Yap