Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Telefonu koyacak yer bulamama sorunu :)))

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ycanciftci
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teli arabada unutup sonra saatlerce tel ariuorum oyle yapinca
    Tek dez avantaji bu sifir maliyet le cok kullanisli ama unutmamak lazim

Bir yorum yaz:

• emreerkan
    yanıtladı
    di.fm de baya bir is goruyor )

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Madem kalkıştık şunu da sorayım o zaman Ses kalitesi konusunda hissedilir bir kayıp yaşanıyor mu? Arabamın en sevdiğim özelliklerinden biri ormankordon'u da
    yüksek kalitede müzik dinlemeyi çok seven birisi olduğum için kalite kaybına asla tahammül edemem harman cardon a aux ile bluetooth dan bağlantıyla yeterince net ses alıyorum. şimdiye kadar 5 farklı bt dongle denedim ama ses kalitesi olarak en kusursuzu sony sbh20 oldu.

müzik arşivi için spotify kullanıyorum prem. abonelik ile offline play yapıyor şarkıları. aylık 10 tl ücreti var. yok para vermem dersen de spotify dan online dinleyip itunes a da mp3 atabilirsin.

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Itunes yerine spotify kullanmak da bir cozum olabilir
    Madem kalkıştık şunu da sorayım o zaman Ses kalitesi konusunda hissedilir bir kayıp yaşanıyor mu? Arabamın en sevdiğim özelliklerinden biri ormankordon'u da

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Itunes yerine spotify kullanmak da bir cozum olabilir

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Tabi usb-in sahibi arkadaşlar rahat konuşuyor. Benim arabama da koymamışlar usb-in

bluetooth çözümü uğraştırmıyor mu? telefona atmak daha zoruma geliyor bana itunes la ugrasmak falan ..
    Hem kalite kaybına da neden olmaz mı?

Keşke usb-in dahil edebilsek miniboost'umuza sonradan.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hahaha ben koltuga koyunca inerken unutup bi guzel dusuruyorum telefonu bu kitten hepimize lazim galba

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Telefonu iki bacak arasina koltuga koyuyorum cok kullanisli
    Teli arabada unutup sonra saatlerce tel ariuorum oyle yapinca

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    yanıtladı
    Telefonu iki bacak arasina koltuga koyuyorum cok kullanisli

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ben direk snapin adaptorume takiyorum kol dayaminin icinde duruyor telim

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben taksici usulu, elfreninin altina kaymaz bir hali koydum.. eski aracimda o sekildeydi

Urun guzel ama bende usb girisi yok, fakir isi. Dolayisiyla cd kullanimina devam Doga bey
    bendede yok usb sony bluetooth dongle alıyosun aux a giriyosun onuda bi yere sabitliyorsun. böylece bir daha cd kullanmıyorsun

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Ben taksici usulu, elfreninin altina kaymaz bir hali koydum.. eski aracimda o sekildeydi

Urun guzel ama bende usb girisi yok, fakir isi. Dolayisiyla cd kullanimina devam Doga bey

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    ama emre o çakmaklıktaki beyaz şey de nedir yaa ? ufak kibar bi şey alalım arkadaş oraya

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    mini aldığım günden beri o telefonu koyacak yer bulamıyordum. ürün çok kullanışlı ele yakın olması sebebiyle çok rahat. almak isteyen arkadaşlar exogear exomount cd olarak tr alışveriş sitelerinde bulabilirler. fiyatıda 60 tl civarında.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Güzel olmuş gerçektende artık cd kullanımıda yok gibi bişey .

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X