Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Telefonu koyacak yer bulamama sorunu :)))

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• alpera
    yanıtladı
    http://urun.n11.com/diger/ttec-easyd...g&gclsrc=aw.ds

Gayet başarılı tavsiye ediyorum.. konunun üstüne bayaa zaman geçmiş ama kutu içeriğinde 2 adet ince mıknatıs bulunuyor arkası yapışkan.. telefonun koruyucu kabının içine koydum. yapıştırmak zorunda kalmadım. yuvarlak parçayıda havalandırmaya taktım. sorunsuz kullanıyorum..

Bir yorum yaz:

• countryman
    yanıtladı
    ben R60 countryman kullanıyorum

direksiyonun arkasındaki göstergenin arkasında boşluk var 2 telefon bile sığıyor ben samsun S5 kullanıyorum
    note 3 bile sığabilir bilginize

Bir yorum yaz:

• Mr. JC
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    yüksek kalitede müzik dinlemeyi çok seven birisi olduğum için kalite kaybına asla tahammül edemem harman cardon a aux ile bluetooth dan bağlantıyla yeterince net ses alıyorum. şimdiye kadar 5 farklı bt dongle denedim ama ses kalitesi olarak en kusursuzu sony sbh20 oldu.

müzik arşivi için spotify kullanıyorum prem. abonelik ile offline play yapıyor şarkıları. aylık 10 tl ücreti var. yok para vermem dersen de spotify dan online dinleyip itunes a da mp3 atabilirsin.
    Direk aux e bağlamak ile yerine bt dongle ı auxa bağlanmak arasında kalite farkı yaratıyor mu?
    Tek avantajı kablosuz kalması mı telefonun?

Bacak arası yapmayın zararlı, askerde şöför olan biri 2 telefonu aynı şekil kullanmış takımlar gidiyomuş az kalsın

R56 bluetooth var ama müzik aktarımı yok ya sinir bişi valla :/

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    yüksek kalitede müzik dinlemeyi çok seven birisi olduğum için kalite kaybına asla tahammül edemem harman cardon a aux ile bluetooth dan bağlantıyla yeterince net ses alıyorum. şimdiye kadar 5 farklı bt dongle denedim ama ses kalitesi olarak en kusursuzu sony sbh20 oldu.

müzik arşivi için spotify kullanıyorum prem. abonelik ile offline play yapıyor şarkıları. aylık 10 tl ücreti var. yok para vermem dersen de spotify dan online dinleyip itunes a da mp3 atabilirsin.
    bende harman kardon'a Y kablo ile bağlıyorum ve aynı şekilde çok hassasım ses konusunda ,dinlediğim müzikleri peak yapınca çatlamadan patlamadan vermesi lazım sesi. Spotify prem. üyelik var playlistimi veya istediğim şarkıyı online bulup dinliyorum. Y kablo sayesinde ekranada çalan şarkı bilgilerini aktarıyor direk ve direksiyondan kontrol edebiliyorum şarkı geçişlerini. Ayrıca spotify'ın ayar yerinde müzik kalitesi ayarı yapılabiliyor. Ben interneti çok çekmesin diye normal kalitede tutuyorum gayet iyi performans veriyor sistem.

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı

Süper! Gönül istiyor ki biz de usb belleğimize atıp hop takalıım devam edelim ama güzel bir alternatif yöntem edindik teşekkürler

Bir yorum yaz:

• emreerkan
    yanıtladı
    Bu aparatın tek sıkıntısı arada bir ses düğmesine ulaşmak için tokat atıyorsunuz telefon tepetaklak oluyorr )))) diyeceksinizki direksyondan aç fakat sevdiğim parça çalınca sesi direksyondan açmak zaman alıyor )) eski usül manuel takılmak istiyorum ))))))

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hahahaha her isin oldugu gibi bu isin de bir teknigi var

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynen sert fren yapinca pedallara kadar gidiyo bazen ama
    Sert fren yapinca,frenin sertligi ile orantili olarak bacaklari kapatinca.o sorun ortadan kalkiyor

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok kullanisli dimi
    Aynen sert fren yapinca pedallara kadar gidiyo bazen ama

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ooo sende bizdensin bende o aparattan kullaniyorumm
    Cok kullanisli dimi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Telefonu iki bacak arasina koltuga koyuyorum cok kullanisli
    Ooo sende bizdensin bende o aparattan kullaniyorumm

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    yanıtladı
    Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tavsiyem yapmayin bu sekilde, radyasyondan dolayi telefonun yakin oldugu bolgeye ciddi zarar veriyormus
    Hic dusunmedigimiz bi dezavantaj daha sagoln

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Telefonu iki bacak arasina koltuga koyuyorum cok kullanisli
    Tavsiyem yapmayin bu sekilde, radyasyondan dolayi telefonun yakin oldugu bolgeye ciddi zarar veriyormus

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Hic dusurmedim umarm basima gelmez
    Iki telefonum gitti oyle bide ustunden arabayla gectim. Urun cok hosuma gitti ☺️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hahaha ben koltuga koyunca inerken unutup bi guzel dusuruyorum telefonu bu kitten hepimize lazim galba
    Hic dusurmedim umarm basima gelmez

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X