Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

CAS Module paramater aktivasyonu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kumandadan ayna katlama seninkinde olacaktır Talha 2013 degil mi senin araba?
    Tabi 2013 9. Ay cikisli.
    Valla ben de talibim ama bu islere

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok iyimis gule gule kullan.
    Kumandadan ayna katlama seninkinde olacaktır Talha 2013 degil mi senin araba?

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Cok iyimis gule gule kullan.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    bir konu başlattı CAS Module paramater aktivasyonu

CAS Module paramater aktivasyonu

Sevgili SRKNZCN yoğun programında beni kırmadı ve bizim garajda 3 Modülün de parametrelerini aktif hale getirdik. Kendisi aracına daha önceden yapmıs oldugu için zaten yeterince iştah kabartıcı bir durum yarattı bana gelir gelmez. Kendisindeki ELM modülü bizim ebayden aldıgımız çin malı modulden daha hızlı ve kendi BMW applikasyonu oldugundan sıkıntısız bir biçimde bu aktivasyonlar yapılıyor. Yaptırmak isteyen olursa Serkanla kontaga gecebilirler yardımcı olacaktır.

Bizim yaptıgımız aktivasyonlar arasında
    1- Kumanda Bagaj acma dugmesine ksıa basıslarda kısa hüzmeli farların anlık yakılabilmesi
    2- Kumanda Bagaj acma düğmesine uzun basışda Panik alarmının çalması ( sadece MINI Alarm System olan araçlarda gecerli)
    3- Kumanda Kilit düğmesine uzun basıldıgında camların ve sunroof un kapanması
    4- Kumanda kapı acma dugmesine basıldıgında Sisler Parklar ve sinyallerin yumusak bir sekilde acılıp yanması. (istege baglı olarak farklı kombinasyonlar yapılabiliyor ben sisleri istedim)

Ayna katlama 2011 modellerde ayrı modül istediginden ne yazık ki calısmıyor ama 2013 modellerde calısıyor.

Emeklerinden dolayı Serkana tesekkur ederim.

Video asagıdadır.

Hazırlanıyor...
X