Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Replika jant

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı mertozk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    jantlar hala duruyormu?
    selam, forum kurallari geregi, uyelerimiz bolumunde kendinizi, mctr garaj bolumunde aracinizi tanitmanizi rica edecegiz.

Bir yorum yaz:

• mertozk
    yanıtladı
    jantlar hala duruyormu?

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar piyasada ki replika jantlar hakkinda ne dusunuyorsunuz? 800-900tl civari setler var satilik. Boyle ucuz bir jant setinin ne gibi eksileri olabilir? Aranizda kullananlar var mi?
    Abi replika kullanacağına görüntüsü sana göre hoş olmasada org. kullan. Yüksek hızlara rahatlıkla çıkan araçlar kullanıyoruz Allah korusun başına iş alma jant yüzünden.replika falan geç onları onların kalitelisi kalitesizi olmaz hepsi dandiktir.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Arkadaslar piyasada ki replika jantlar hakkinda ne dusunuyorsunuz? 800-900tl civari setler var satilik. Boyle ucuz bir jant setinin ne gibi eksileri olabilir? Aranizda kullananlar var mi?
    Replikalarda kalite kalitedir. Bunu metal işiyle uğraşmıyosan anlaşılması güçtür. Bu yüzden replika jantları tanıdık yerden garantili almak en mantıklısıdır. Benim dayımın araçlarını rot balansa yolladığı bir jantçı var Zeytinburnun'da onda replika jantlar bulunuyo herhangi bir resmi varsa jantın getirtebiliriz heralde bir sormak lazım.

Bir yorum yaz:

• BerkayKaracan
    yanıtladı
    Bende bi ara beyaz S jantı almak istemiştim fakat gidip gördüm incecik kollu jant kırılma riski cok yüksek tavsiye etmem

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    cekimdeydim kuzu napimm.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    E adamin isi vardi,

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    bugunde ektin ozan!

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Cok tesekkurler herkese, sanırım aklıma yattı replika jant olayı. Baya basarılı, guzel jantlar da var piyasa da. Sonucta dag tas cıkmıyorum, dizel arabayla pist falan da pek olmuyor zaten agır agır gezmek icin idare edicektir sanırım beni replikalar da

Bir yorum yaz:

• Erhan.Demirisci
    yanıtladı
    Ben lastik jant işiyle ilgileniyorum.
    Replica jant ital edip satıyoruz.
    Benim kendi aracımdada S beyaz jant var replica olarak hiçbir sorunu yok.
    Herhangibi sıkıntı çıkarmıyor. TSE onaylı geldği için korkular yersiz çünkü Testleri yapan Tse onayını veren Şuanda WV , Seat grubuna jant tedariği sağlayan ( Orginal jant ) Cms firması , firma yurt içi jant imalatını durdurdu şuanda almanlara çalışmakta testide bu firma yapıyor ve orginal jantlara verdiği güvenceyi TSE'li jantlarada veriyor.

Bir yorum yaz:

• Yekta
    yanıtladı
    Sans isi biraz.. Orjianl iyi bir markanin yerini tutmasi cok zor ama kesin kirilir yamulur diye birsey de yok ben olsam almam ama cok zorlamiyorsaniz pist vs. gibi sadece guzel gozuksun ise amac alinabilir.. Kekutim yazmis konig guzel vr ucuz markadir kesinlikle bakin modellerine

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    hiç bir sorun olmaz daha hafif yormaz bence

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Replika isteyenlere tavsiye, Konig Jant markasına bakın..

Hiç değilse uygun fiyata orginal güzel secenekleri olan ve ultra hafif bir jant almış olursunuz

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ben de replika kullanmıstım birsey olmadı acıkcası, kaldı ki MINI nin kendi jantları zaten cok agır o yuzden takacagın jantların MINI inde hali hazırda takılı olan jantlardan daha agır olacagını zannetmiyorum. Kaldı ki offroad yapmıycan daga taşa tırmanmıycan için rahat al sonucta replika da olsa bunlar aynı yerlerde uretiliyorlar.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Uygun biryer bulursan bana da soyler misin? benim arabamın en buyuk eksigi jant, kosifler de ki kızı dinledim aptal gibi almadım, cok pismanım.
    sakalimiz yookkii lafimiz dinlensin ... 1harman/kardon 2jant 3xenon sadece bu eksiklerin ...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X