Aslı mertozk tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Replika jant
Çöküş
X
-
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar piyasada ki replika jantlar hakkinda ne dusunuyorsunuz? 800-900tl civari setler var satilik. Boyle ucuz bir jant setinin ne gibi eksileri olabilir? Aranizda kullananlar var mi?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar piyasada ki replika jantlar hakkinda ne dusunuyorsunuz? 800-900tl civari setler var satilik. Boyle ucuz bir jant setinin ne gibi eksileri olabilir? Aranizda kullananlar var mi?
Bir yorum yaz:
-
Bende bi ara beyaz S jantı almak istemiştim fakat gidip gördüm incecik kollu jant kırılma riski cok yüksek tavsiye etmem
HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdicekimdeydim kuzu napimm.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiCok tesekkurler herkese, sanırım aklıma yattı replika jant olayı. Baya basarılı, guzel jantlar da var piyasa da. Sonucta dag tas cıkmıyorum, dizel arabayla pist falan da pek olmuyor zatenagır agır gezmek icin idare edicektir sanırım beni replikalar da
Bir yorum yaz:
-
Ben lastik jant işiyle ilgileniyorum.
Replica jant ital edip satıyoruz.
Benim kendi aracımdada S beyaz jant var replica olarak hiçbir sorunu yok.
Herhangibi sıkıntı çıkarmıyor. TSE onaylı geldği için korkular yersiz çünkü Testleri yapan Tse onayını veren Şuanda WV , Seat grubuna jant tedariği sağlayan ( Orginal jant ) Cms firması , firma yurt içi jant imalatını durdurdu şuanda almanlara çalışmakta testide bu firma yapıyor ve orginal jantlara verdiği güvenceyi TSE'li jantlarada veriyor.
Bir yorum yaz:
-
Sans isi biraz.. Orjianl iyi bir markanin yerini tutmasi cok zor ama kesin kirilir yamulur diye birsey de yokben olsam almam ama cok zorlamiyorsaniz pist vs. gibi sadece guzel gozuksun ise amac alinabilir.. Kekutim yazmis konig guzel vr ucuz markadir kesinlikle bakin modellerine
Bir yorum yaz:
-
Replika isteyenlere tavsiye, Konig Jant markasına bakın..
Hiç değilse uygun fiyata orginal güzel secenekleri olan ve ultra hafif bir jant almış olursunuz
Bir yorum yaz:
-
ben de replika kullanmıstım birsey olmadı acıkcası, kaldı ki MINI nin kendi jantları zaten cok agır o yuzden takacagın jantların MINI inde hali hazırda takılı olan jantlardan daha agır olacagını zannetmiyorum. Kaldı ki offroad yapmıycan daga taşa tırmanmıycan için rahat al sonucta replika da olsa bunlar aynı yerlerde uretiliyorlar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUygun biryer bulursan bana da soyler misin? benim arabamın en buyuk eksigi jant, kosifler de ki kızı dinledim aptal gibi almadım, cok pismanım.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: