İnternetten yurtdisindan bir hafta once verdigin siparisler bugun elime ulasti. Ben ne sekilde gumruksuz nasil aldigimi anlatiyim,belki almak isteyenlere yardimci olurum.
Aldimlarim,
Sari badge
İphone ipad standi
İc dikiz aynasi kabi
Takometre kabi
Usb flash disk
Anahtarlik
Sapka
3 adet kalem
Kol saati
Kilit dugmesi rozeti(yapiskanlik bi sey)
Emniyet kemeri susturucu
Sibob kapagi
Mug
Toplam 370$
Cardfinansin globalmagazam.com diye hizmeti var. Kart numaranizla uye oluyorsunuz abd de size bir kargo adresi tanimliyo yani kargo adresine orayi yaziyorsunuz. Sizin adinaza gelen kargoyu alip turkiye deki adresinize yolluyor. Bunun da ucreti tam emin degilim ama kargosu vs 100 ₺ kadar tuttu. İsterseniz amerikada adresiniz de urunler birikiyo toplu alarak tr ye gonderebilirsiniz. Urunler amerikadaki adresinizde tr ye shipzip kargo firmasiyla sigortali geliyo ve hizli olarak geliyo.
Ben gecen ayda siparis vermistim oda gumruge takilmadi. Eger gumruge takilirsa aninda shipzip yetkilisi sizi ariyo faturanin %20 sini ve 80$ islem ucreti odediginiz takdirde hemen ayni gun icinde gumruk isleri bitip size yollaniyor.
Aldiginiz urunun paketine zaten istediginizi yazdirip yazdirmamak size bagli gumrukte dikkat cekmemesi icin. ( hediyedir vs vs)
Not:urunleri aldigim sitenin adini yazmadim sponsorlarimiz disinda reklam olur mu olmaz mi bilemedigim icin eger isteyen olursa yardimci olurum.
Baska soracaginiz varsa yardimci olurum.
Yorum Yap