Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
sizce hangisi ?
Çöküş
X
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoga Amerika'da olduğundan belki geç görür diye yazıyorum jantla arenimo ilgileniyor (Nimotech performance) arene mesaj atarsanız cevap alabilirsiniz.
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzelden yazdım ama görmediniz sanırım.
Jant duruyor mu acaba ? r112 arıyorum bende.. Nasıl yaparız ?
teşekkürler.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstersen r112 jant var elimde, istanbulda duruyor, arenle gorusebilirsin jant icin
Jant duruyor mu acaba ? r112 arıyorum bende.. Nasıl yaparız ?
teşekkürler.
Bir yorum yaz:
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryok kardesım beyaz tavan aynaları ellemıcem sıyah kalsın ıstedm. bu aksamda izmirde büyük gergın ortam vardı denemeler vs fena yagmur yagıyor haftaya kaldı haftaya roling bölümüne yenı videolarla gelıyorum
Bir yorum yaz:
-
yok kardesım beyaz tavan aynaları ellemıcem sıyah kalsın ıstedm. bu aksamda izmirde büyük gergın ortam vardı denemeler vs fena yagmur yagıyor haftaya kaldı haftaya roling bölümüne yenı videolarla gelıyorum
Bir yorum yaz:
-
Ya bence guzel olmus bu sekilde, tavan gri gibi cikmis bi de gri mi beyaz mi
Bir yorum yaz:
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göstertavanı söktüm bilejant konusunda enkei var bı arkadasta satıcak belkı uygun fıyata alma ımkanım var olmassa arenle konusurum doa orjınal alırım zaten replikalar agır zaten saglamlık acısından sölemiyorum bile
Enkei enteresan, 17 incte cok az sayida var. Alirsan mutlaka arabayi yerlebir bas
Bir yorum yaz:
-
Fotograflari bekliyoruz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMustafa r112 alacaksan orjinal almaya bak gerçekten bu cok onemli,replikalari hakkında bir videomuz var onu incelemediysen mutlaka incele.
tavanı söktüm bilejant konusunda enkei var bı arkadasta satıcak belkı uygun fıyata alma ımkanım var olmassa arenle konusurum doa orjınal alırım zaten replikalar agır zaten saglamlık acısından sölemiyorum bile
Bir yorum yaz:
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbeyler tavanı orjınale donup beyaz tavan beyaz ayna dusunuyorum cok kararsız kaldım sizce nasıl yapsam 2 ay snra vize var zaten mecbur sökücem yarın söküp r112 mi alsam bide
Bir yorum yaz:
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbeyler tavanı orjınale donup beyaz tavan beyaz ayna dusunuyorum cok kararsız kaldım sizce nasıl yapsam 2 ay snra vize var zaten mecbur sökücem yarın söküp r112 mi alsam bide
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: