Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
sizce hangisi ?
Çöküş
X
-
beyler tavanı orjınale donup beyaz tavan beyaz ayna dusunuyorum cok kararsız kaldım sizce nasıl yapsam 2 ay snra vize var zaten mecbur sökücem yarın söküp r112 mi alsam bide
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim en yakin arkadasim da arac kaplama isinde. Ben de senin cevrende yoksa yardimci olabilmek icin sormustum.
MINI satilinca insan pisman oluyor.soylemedi deme
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdostum bırtan dıe arkdasım var profesyonel arac kaplama yapıyor ona yaptırıyrm cunku en kalıtelı malzemeyı alıyor aynada bıle suan benım aracın tavanı sıyah kaplı zaten bırkac ısım var aslında bı taraftn aracı ısteyen 2 arkadas var paralarını ayarlamaya calısyrlar belkı ben tekrardan satmaktn vazgecıcem. olurda satmassam serıt sekıp r112 sıyah jant alıcam eger kaplama ısın varsa yardımcı olurum
MINI satilinca insan pisman oluyor.soylemedi deme
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMusty nerde yaptiracaksin seritleri, ayna kapaklarini vs?
Ben ortadan seritleri begeniyorum. Ayrica kirmizi tavan da pek begenmiyorum. ama beyaz tavan mi kirmizi mi dersen o zaman kirmizi.
Bir yorum yaz:
-
Musty nerde yaptiracaksin seritleri, ayna kapaklarini vs?
Ben ortadan seritleri begeniyorum. Ayrica kirmizi tavan da pek begenmiyorum. ama beyaz tavan mi kirmizi mi dersen o zaman kirmizi.
Bir yorum yaz:
-
olsunla olmasın ortası tek serıtmı cekseksaka bı yana yada aynalarıda sıyaha kaplayıp sıyah r112lerle kap karada gezebılırız
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence serit olmasinama HOY daki gibi olsun
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhoy 80 cok begendıgım bı arac zaten .cokta guzel gozukuyor serıtlerle .. bugun cıla cekıcem pazartesı bı jant var eger onu alıcak olursam kesın sokucem serıtde cekebılrım ama acaba r53 gıbı bırbırıne yakın olarakmı ceksem yoksa hoy80 dekı gıbımı bılemedım
Bir yorum yaz:
-
hoy 80 cok begendıgım bı arac zaten .cokta guzel gozukuyor serıtlerle .. bugun cıla cekıcem pazartesı bı jant var eger onu alıcak olursam kesın sokucem serıtde cekebılrım ama acaba r53 gıbı bırbırıne yakın olarakmı ceksem yoksa hoy80 dekı gıbımı bılemedım
Bir yorum yaz:
-
Beyaz yapıcaksanız eğer şerit çektirmenizi israrla tavsiye ederim çok değişiyor görüntü
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
beyler cok gaza geldım tavanı söksemmı ya ayna tavan kanat beyaza donsekmı kotu durursa gıder jantları beyaza boyatırımama araba satılıklarda bıde yenı foto koyup ılanıda guncellemek gerekcek . cok arada kaldım
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: