Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

sizce hangisi ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• musty 35jcw
    yanıtladı
    beyler tavanı orjınale donup beyaz tavan beyaz ayna dusunuyorum cok kararsız kaldım sizce nasıl yapsam 2 ay snra vize var zaten mecbur sökücem yarın söküp r112 mi alsam bide

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    JCW janti orjinal alicaksan, Doanin elinde cok temiz var..

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim en yakin arkadasim da arac kaplama isinde. Ben de senin cevrende yoksa yardimci olabilmek icin sormustum.

MINI satilinca insan pisman oluyor.soylemedi deme

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    ben hep satıcam bırdaha almıcam dıorum her seferınde en fazla 2 3 ay ıcınde tekrar alıyorum . suan mecburıyettn koydum ılanı eger ıslermı farklı sekılde cozersem hemen kaldırcam ılandan zatn. cunku satıp 1 ay sonra almaya kalksam satılanlar belıı ya cok masrafı var yada hasar kayıtlı olucak sattıgım paralara asla bu kdr masrfsızı bulamıcm ıns bende kalır yaa

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    dostum bırtan dıe arkdasım var profesyonel arac kaplama yapıyor ona yaptırıyrm cunku en kalıtelı malzemeyı alıyor aynada bıle suan benım aracın tavanı sıyah kaplı zaten bırkac ısım var aslında bı taraftn aracı ısteyen 2 arkadas var paralarını ayarlamaya calısyrlar belkı ben tekrardan satmaktn vazgecıcem. olurda satmassam serıt sekıp r112 sıyah jant alıcam eger kaplama ısın varsa yardımcı olurum
    Benim en yakin arkadasim da arac kaplama isinde. Ben de senin cevrende yoksa yardimci olabilmek icin sormustum.

MINI satilinca insan pisman oluyor.soylemedi deme

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Musty nerde yaptiracaksin seritleri, ayna kapaklarini vs?
    Ben ortadan seritleri begeniyorum. Ayrica kirmizi tavan da pek begenmiyorum. ama beyaz tavan mi kirmizi mi dersen o zaman kirmizi.
    dostum bırtan dıe arkdasım var profesyonel arac kaplama yapıyor ona yaptırıyrm cunku en kalıtelı malzemeyı alıyor aynada bıle suan benım aracın tavanı sıyah kaplı zaten bırkac ısım var aslında bı taraftn aracı ısteyen 2 arkadas var paralarını ayarlamaya calısyrlar belkı ben tekrardan satmaktn vazgecıcem. olurda satmassam serıt sekıp r112 sıyah jant alıcam eger kaplama ısın varsa yardımcı olurum

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Musty nerde yaptiracaksin seritleri, ayna kapaklarini vs?
    Ben ortadan seritleri begeniyorum. Ayrica kirmizi tavan da pek begenmiyorum. ama beyaz tavan mi kirmizi mi dersen o zaman kirmizi.

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    olsunla olmasın ortası tek serıtmı ceksek saka bı yana yada aynalarıda sıyaha kaplayıp sıyah r112lerle kap karada gezebılırız

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bence serit olmasin
    Bence kesinlikle Şerit olsun ama HOY daki gibi olsun

instagram.com/minicooperaksesuar

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hoy 80 cok begendıgım bı arac zaten .cokta guzel gozukuyor serıtlerle .. bugun cıla cekıcem pazartesı bı jant var eger onu alıcak olursam kesın sokucem serıtde cekebılrım ama acaba r53 gıbı bırbırıne yakın olarakmı ceksem yoksa hoy80 dekı gıbımı bılemedım
    Bence serit olmasin

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    hoy 80 cok begendıgım bı arac zaten .cokta guzel gozukuyor serıtlerle .. bugun cıla cekıcem pazartesı bı jant var eger onu alıcak olursam kesın sokucem serıtde cekebılrım ama acaba r53 gıbı bırbırıne yakın olarakmı ceksem yoksa hoy80 dekı gıbımı bılemedım

Bir yorum yaz:

• KRMH
    yanıtladı
    Beyaz yapıcaksanız eğer şerit çektirmenizi israrla tavsiye ederim çok değişiyor görüntü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    yanıtladı
    bak o olur

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    o zaman en ıyısı yarın cıla atayım ben yıne

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    yanıtladı
    boyle iyi bence aksiyon arama

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    beyler cok gaza geldım tavanı söksemmı ya ayna tavan kanat beyaza donsekmı kotu durursa gıder jantları beyaza boyatırım ama araba satılıklarda bıde yenı foto koyup ılanıda guncellemek gerekcek . cok arada kaldım

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X