Parca numaralari asagidaki sekildedir:
Air duct, center
Number required: 1
Part Number: 51747330558
Air duct, left
Part Number: 51747330559
Air duct, right
Part Number: 51747330560
Bracket, air duct, left
Part Number: 51747370213
Bracket, air duct, right
Part Number: 51747370214
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI JCW GP2 Rear Diffuser Kit
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdi
-
konuyu okurken scoop bağlantısı kelimesi geçince önce bi has... oldum afalladım dedim nası iş bu scoopla bağlantısı nedir dedim az kaldı googlea yazıcaktım
sonra sanırım yanlış yazmıştır dedim
Bir yorum yaz:
-
ya özür dilerim
ben bu konuyu filtreyle karıştırdım
hahahahaahhaahah
Kendiniz getirmeye kalkarsanız söyliim hemen özetini :
- 330 Dolar + 125 Dolar Istanbula shipping (OUTMOTORING Fiyatları)
- Gümrükte takılırsa 455 Dolar x %20
1000 tl'yi geçiyor. O nedenle bir şirket adına faturalı veya tedarikçiden almak mantıklısı 
Sistemde gözüküyor ancak fiyatlar yazmıyor REALOEM'de falan.. bu nedenle biraz beklemek gerekli. Seçkin arkadaşımız kendine getirtti, ancak fiyatını hala bilmiyorlar
parça eksik, ayakları gelmedi. 1-2 hafta içinde tamamlayacaklar. Bende siparişimi verdim. Gelince tüm detayları paylaşacağım. Bu parçayada sınırlı sayıda group buy yapılabilir
Bir yorum yaz:
-
OK valla araca baska bir hava katiyor, takipteyim tesekkurlerAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstercuk oturuyor. Yarın gideceğim. Gönderdikten sonra forumu takipte kalın, Talha yarın alıcak. Ben kaç adet olacağını konuşacağım. Alt limit belli büyük ihtimal ama sayı arttıralım arttırabildiğimiz kadar
Bir yorum yaz:
-
cuk oturuyor. Yarın gideceğim. Gönderdikten sonra forumu takipte kalın, Talha yarın alıcak. Ben kaç adet olacağını konuşacağım. Alt limit belli büyük ihtimal ama sayı arttıralım arttırabildiğimiz kadarAslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeni de ekleyin groupa
bu bizim araca direkt uyar dimi?
Bir yorum yaz:
-
Enes diye bir arkadaşım aldı geçen hafta AYN'de taktırdı. 3 ayda eline ulaştı gümrük vs cabası. çok uğrastıgını belirttiAslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterburadan ürün alan arkadaşlar varmı? gümrük olayı vs.
975TL'ye getirmiş ancak scoop bağlantısı eline ulaşmamış, en kısa zamanda evine kadar göndericeklermiş(öyle mail atmışlar) ancak 3 hafta oldu ses seda yok dedi
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkaca geldi Kekuti?Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaksimum 300 euro dur var mi arttiran?Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster+shipping=500 diyorum benAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem banada alak bundanSponsorumuz getirebilecek, ancak net fiyat yok. Sistemde daha açılmadı. Ancak takan çok arkadaşımız var yurtdışında..Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHurmak siparis eder bunlardan acele etme .
OUTmotoring'de de satılıyor. Hatta 3 kutudan oluşuyor, kutu ölçüleri ; 50x10x10 / 26x10x24 / 14x14x14 şeklinde..
330 Dolar satış fiyatı var ancak 130 dolar shipping + gümrük ödenicek
Hürmakla cumartesi konuyla ilgili görüştüm, üzerinde çalışıyor Gokhan'da.. Güzel yollu bir Group Buy ile foruma yardımcı olacaktır..
Bir yorum yaz:
-
Hurmak siparis eder bunlardan acele etme .Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem banada alak bundan
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKerem banada alak bundan
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Maksimum 300 euro dur var mi arttiran?Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkaca geldi Kekuti?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: