Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI JCW GP2 Rear Diffuser Kit

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ARENIMO
    yanıtladı
    R56 diff R53 ede oluyor tabi biraz elinizde delici ve kesici aletler olması lazım kısmet diyorum yakında çok değişik planlarla gelicem bekle beni kekuti biraz görüntüyede para harcıyalım

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tamam Kerem, yakında bulusuruz herhalde Kaan'dakini görürüz. Ama araca çok iyi bir hava veriyor herhalde alırız
    bi de jaant baak genc

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abim daha vakit var suan bendede yogunluk basladı, İzmir ekibi kararını versin kac kisi iseniz detaylı konusalım.. Kaanın aracında gorun once, icinize sinsin sonrasında detaylı konusuruz.

Ali arkadasımızda istiyor, 2 kisi oldu. İstanbuldanda bir arkadas isticek buyuk ihtimal haber bekliorum, Adminide ikna edin bitirelim bu isi araabaya coiloverdan sonra aldıgım en degerli parca benim gozumde

Tamam Kerem, yakında bulusuruz herhalde Kaan'dakini görürüz. Ama araca çok iyi bir hava veriyor herhalde alırız

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    2 gundur seyahattaydim, yazamadim. Kerem arayacagim, bu parcayi da alacagim. Siparis gecerken +1 ekleyin. Yarin ararim
    Abim daha vakit var suan bendede yogunluk basladı, İzmir ekibi kararını versin kac kisi iseniz detaylı konusalım.. Kaanın aracında gorun once, icinize sinsin sonrasında detaylı konusuruz.

Ali arkadasımızda istiyor, 2 kisi oldu. İstanbuldanda bir arkadas isticek buyuk ihtimal haber bekliorum, Adminide ikna edin bitirelim bu isi araabaya coiloverdan sonra aldıgım en degerli parca benim gozumde

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gorsel paylasim bekliyorum kardeess
    Merak etme fotolari tek tek gondericem. Zaten proje araci olma yolunda ilerliyoruz

IZM-5655-TCHB
    En son düzenleyen kaanunal; 22-02-13, 01:55.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim parca suan yolda. Yarin hayirlisiyla gelsin montaji yapacagim. Gormek isteyen olursa haberleselim

IZM-5655-TCHB
    Gorsel paylasim bekliyorum kardeess

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Benim parca suan yolda. Yarin hayirlisiyla gelsin montaji yapacagim. Gormek isteyen olursa haberleselim

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    2 gundur seyahattaydim, yazamadim. Kerem arayacagim, bu parcayi da alacagim. Siparis gecerken +1 ekleyin. Yarin ararim

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    detaylı konusuruz, yardımcı olmaya çalısırım Ali. JCW izmir nickli arkadasımızdan da dönüş bekliyordum. Admin Haktan pampamızda istiyordu.

3'lü toplanıp alım işinize gelir net söyliim.. bende 2 adete cıkarınca siparişi daha işime geldi.
    haber bekliyorum o zaman

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yakından daha güzelmiş m7'den çok farklı getiren olursa alırım bende
    detaylı konusuruz, yardımcı olmaya çalısırım Ali. JCW izmir nickli arkadasımızdan da dönüş bekliyordum. Admin Haktan pampamızda istiyordu.

3'lü toplanıp alım işinize gelir net söyliim.. bende 2 adete cıkarınca siparişi daha işime geldi.

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Yakından daha güzelmiş m7'den çok farklı getiren olursa alırım bende

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    iyi durmuş.Şöyle bi takıp yıkattınmı daha güzel bişey çıkar ortaya.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Ahmetle konustuk, şimdi AYN'ye geçiyor.. Egsoz kafalarını idareten puntalamıştık, kaylaklamaya yapacaklar ancak cok dolularmış.. bakalım nası olucak

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Kerem gece Ahmet abi aradı iskender abiylelermiş durumu anlattım seni bekliyolar

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    10 numero 5 yıldız bro bı de şanzımanı manuele çevırdım mı işlem tamam
    gerek kalmicak yakın zamanda sadece kullanım hazzı yaşatır o kadar

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X