Iphone kullanıcısı olarak cok yuksek beklentiler içierisinde olmamam gerektiğini biliyordum gerçi ama en azından bir pil ömrünün veya ekranın çözünürlüğünün veya bir kameranın gelişmesini beklerdim ki kamera aslında gece daha iyi cekmek için geliştirilmiş durumda ayrıca videoyu da slo-mo olarak cekebiliyor 120fps olarak, 5 i begenmedigimden hala 4 kullanıyorum ve sanırım 6 yı bekleyeceğim
IOS7 18 eylülde Iphone ve Ipadlerimize yuklenecek 5C plastik ama pembe olarak sanırım genc kızların bayagı bir ilgisini cekecek, özellik olarak 5ten pek farkı yok kasası dışında. Ki bütün arkadaslarımın siyah Iphone5 lerinin boyası cıkmıs durumda, o yüzden de space grey diye bir kasa yapmıslar
Sonuc olarak en beğendiğim şey home tusu parmak izi ile çalışır olmus ayrıca her bir parmaga ayrı bir application tanımlayabiliyorsunuz k, bence guvenlik acısından iyi ama hackerlar parmak izinizi almaya kalkarsa kötü diğer taraftan Iphone5ten iki kat hızlı bir makine yaratmıslar ki ilk Iphonedan 40 kat daha hızlıymıs. Kamera megapixeli yükseltmemelerinin sebebini de MP hersey degildir biz sensoru buyuttuk flas rengini degistirdik ki daha guzel fotograflar cekebilesiniz demisler evet MP hersey değildir bakalım sonucu gorecegiz.

Yorum Yap