Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Daha dun elime aldim note2.. Alsammı filann dedim.. Sonra şortumun cebine baktim.. Tekrar note2 ye baktim.. Cebime baktim.. Note2 baktim.. Almadım...
S4 aldı eşim (yani ben anneler günü hediyesi yaptım) nyse memnun sadece kamerayı baslatınca arada telefon kapanıp restart edio ama update ile duzelecegini umuyoruz. Bende Iphone 5s olmadı 6 yı beklicem IOS7 hosuma gitti, Androidden yine bol özellik calmıslar.
note2yi 8ayi askin suredir kullaniyorum. (c.A.n'in israri uzerine baskiya dayanamadim aldim) Hala keyifle kullaniyorum iPhone'nun yuzune bakmam su saatten sonra kolay kolay.. zaten iPad ve iPod touch var iPhone eksik kalsin
note2yi 8ayi askin suredir kullaniyorum. (c.A.n'in israri uzerine baskiya dayanamadim aldim) Hala keyifle kullaniyorum iPhone'nun yuzune bakmam su saatten sonra kolay kolay.. zaten iPad ve iPod touch var iPhone eksik kalsin
Biraz once yukledim ben, yeni telefon almis gibiyim, cok begendim. Sarji pek problemli gelmedi bana. Hatta tamamen ayni gibi. Su an icin bir problem goremiyorum. Cok eglenceli olmus.
Telefonun kendi butooth ile kulakliga filan baglanti oluyodur diye gerek yok dedim.. Yoksa gerek olmaz olur mu?!
App storeda Piaggio PMP diye bir app var OBD ye baglanıyor ve app kullanılabiliyor tam olarak, şu anda Piaggio X10 executive modellerinde bu hazırlık var.
Yorum Yap