Daha dun elime aldim note2.. Alsammı filann dedim.. Sonra şortumun cebine baktim.. Tekrar note2 ye baktim.. Cebime baktim.. Note2 baktim.. Almadım...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Apple Developer - iOS7
Çöküş
X
-
tooncay
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha dun elime aldim note2.. Alsammı filann dedim.. Sonra şortumun cebine baktim.. Tekrar note2 ye baktim.. Cebime baktim.. Note2 baktim.. Almadım...
Yorum Yap
-
tooncay
Samsung kullananlar genellikle memnun.. Sanirim sarj olayi da daha iyi... Ama ben nedense kopamiyorm iphone dan..sarj sorunu cozuldümmü bu is tamam!
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSamsung kullananlar genellikle memnun.. Sanirim sarj olayi da daha iyi... Ama ben nedense kopamiyorm iphone dan..sarj sorunu cozuldümmü bu is tamam!
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösternote2yi 8ayi askin suredir kullaniyorum. (c.A.n'in israri uzerine baskiya dayanamadim aldim) Hala keyifle kullaniyorum iPhone'nun yuzune bakmam su saatten sonra kolay kolay.. zaten iPad ve iPod touch var iPhone eksik kalsin
Yorum Yap
-
Ozanbalta
ImageUploadedByTapatalk1371655272.029182.jpg
Biraz once yukledim ben, yeni telefon almis gibiyim, cok begendim. Sarji pek problemli gelmedi bana. Hatta tamamen ayni gibi. Su an icin bir problem goremiyorum. Cok eglenceli olmus.
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabamda snapin adapter, motosikletimde de snapin adapter var o yuzden şarj problemi cekmiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSu motordaki snap in adapter ı merak ettim.. Nedir markasi modeli?
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGaraja inince ceker gönderirim
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOk tamam... Piaggio nun multimedia sistemine ait mi yoksa sonradan alip taktirdigin bisey mi?
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMultimediaya ait ama ureten sirketi bulup ismarladim, bluetooth ozelligi olmayan model bendeki
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBluetootha nasil gerek yok? Zaten alt aparat x10 executive modeliyle beraber geliyor ama ust telefon tutucusu kismi ayri satin aliniyor.
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTelefonun kendi butooth ile kulakliga filan baglanti oluyodur diye gerek yok dedim.. Yoksa gerek olmaz olur mu?!
Yorum Yap
Yorum Yap