Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Linke bakamadim ama iOS7 ekran goruntuleri bunlar. Beta (for Developers) olarak sunulmus durumda.
Keynote'u izlemedim ama okudugum kadariyla basitlestirilmis ikonlar, sinirsiz program dosyalama, 3rd party app'ler icin notification center vs vs diye biliyorum.
Bizde de bitane yatan iPhone5 var. Guncellemiyim o zaman ben onu..
@Luai: gelmeden haber vermeyi ogrenemedin arkadas Ben dun gece yagmur sesinden (gok gurultusu degil dikkat cekerim) uyuyamadim..
Haftasonu orda misin? Gelecek olursak ararim.
Birader yükledi arayüz güzel yeni eklenen özellikler kısa yollar falan kullanışlı ama bug'lar var ve özellikle şarj çok sıkıntı oldugunu soyluyor çok sömürüyormuş fix edildikten sonra yüklemek mantıklı.
Downgrade etti cihazı bu efer içindeki veriler gitti. Beta önermiyorum ama ios 7 çok iyi ben cok sevdim.
34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red
Bende bikaç gündür kullanıyorum.. Sarjimda bi degisiklik olmadi.. Zaten gitmiyodu yine gotmiyo!!
Tabi bikac problem var arada bi reset atiyor cihaz.. İos6 da calisan bazi appler henuz tam calismiyor..
ama buyuk bi problem yok.. Sistem komple degistigi icin yeni bor telefonmus hissini veriyo gibi.. Tani eylulu bekleyip tam surumu beklemekte fayda var.. Bikac bugla kullanirim diyen varsada gayet kullaniliyo.. Bence!!
Yorum Yap