Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Connected'i iPod Touch 5th Gen. ile kullanan var mi?
Çöküş
X
-
all4
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriPad Mini alip kadranin ortasina yapistirin, her isi yapar tek basina. Giderken de video izletir, oyunda oynatir.. Tek eksiginiz direksiyon kumandasi olur, e artik o kadar da olsun Daha bile ucuza cikarsiniz..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence note2 daha sempatik duracak inaniyorum.. iPad mini'nin cozunurluk cok les bisey..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Note2'nin daha buyugu olsun isterseniz Note 8.0 tanitildi. Biraz bekleyip alinabilir. Hem kalemi de var
Telefon baglayinca bakkaldan birsey almak icin bile indiginizde telefonu almak adina durmadan sok/tak islemi yapmak gerekiyor. O yuzden telefondan bagimsiz bir cihaz kullanmakta fayda var.
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence note2 daha sempatik duracak inaniyorum.. iPad mini'nin cozunurluk cok les bisey..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Şaka bir yana, Note 2 gerçekten çok güzel duruyor. Arkadaşımın Note 2'sini orta cam'a Exomount 2 ile koyuyoruz uzun yola giderken, gerçekten keyifli oluyor. Ama açıkçası benim aklımda Nano Grip satın alıp oraya telefonu yapıştırmak var
http://www.nano-grip.com/?gclid=CLiV...FQdc3godt30Adg[CENTER]
VENI, VIDI, MINI.
[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterApple ile avatarınız varken Samsung'u övmeniz hiç olmamış
Şaka bir yana, Note 2 gerçekten çok güzel duruyor. Arkadaşımın Note 2'sini orta cam'a Exomount 2 ile koyuyoruz uzun yola giderken, gerçekten keyifli oluyor. Ama açıkçası benim aklımda Nano Grip satın alıp oraya telefonu yapıştırmak var
http://www.nano-grip.com/?gclid=CLiV...FQdc3godt30Adg
(ps. avatarda gorulen aslinda haktan'in macbooku)
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterApple ile avatarınız varken Samsung'u övmeniz hiç olmamış
http://www.nano-grip.com/?gclid=CLiV...FQdc3godt30Adg
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen direk göstergenin oraya sabitlemeyi düşünüyorum, sadece uzun yol yolculukları için tabii
Aklima da kullanacak baska birsey gelmiyor
Yorum Yap
-
Aslı all4 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermini connected a gerek yok yanı.mını visual boost ekranın varsa iphonedan vıdeo ızleyebılıyorum.boyle degılmı?
Yorum Yap
-
mnakiboglu
Mini ve Bmw 'de connected app. yüklüyorsun ancak iphone beyaz kablo ile bağlanamıyorsun uygulamalar için sanırım adaptör gerekiyor (AUPEO! gibi).Ben iki aracımda da bunu beceremedim
Yorum Yap
-
Aslı mnakiboglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini ve Bmw 'de connected app. yüklüyorsun ancak iphone beyaz kablo ile bağlanamıyorsun uygulamalar için sanırım adaptör gerekiyor (AUPEO! gibi).Ben iki aracımda da bunu beceremedim
Yorum Yap
-
Aslı mnakiboglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini ve Bmw 'de connected app. yüklüyorsun ancak iphone beyaz kablo ile bağlanamıyorsun uygulamalar için sanırım adaptör gerekiyor (AUPEO! gibi).Ben iki aracımda da bunu beceremedim
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
mnakiboglu
Yorum Yap