Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Connected'i iPod Touch 5th Gen. ile kullanan var mi?
iPad Mini alip kadranin ortasina yapistirin, her isi yapar tek basina. Giderken de video izletir, oyunda oynatir.. Tek eksiginiz direksiyon kumandasi olur, e artik o kadar da olsun Daha bile ucuza cikarsiniz..
tamam ben oyle yapıyım ozaman tesk bu yararlı bılgı ıcın
iPad Mini alip kadranin ortasina yapistirin, her isi yapar tek basina. Giderken de video izletir, oyunda oynatir.. Tek eksiginiz direksiyon kumandasi olur, e artik o kadar da olsun Daha bile ucuza cikarsiniz..
Bence note2 daha sempatik duracak inaniyorum.. iPad mini'nin cozunurluk cok les bisey..
Bence note2 daha sempatik duracak inaniyorum.. iPad mini'nin cozunurluk cok les bisey..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Evet Note2'de guzel bir alternatif olabilir. iPad Mini'yi hic incelemedim. Genel olarak iPad cok sevmiyorum.
Note2'nin daha buyugu olsun isterseniz Note 8.0 tanitildi. Biraz bekleyip alinabilir. Hem kalemi de var
Telefon baglayinca bakkaldan birsey almak icin bile indiginizde telefonu almak adina durmadan sok/tak islemi yapmak gerekiyor. O yuzden telefondan bagimsiz bir cihaz kullanmakta fayda var.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Apple ile avatarınız varken Samsung'u övmeniz hiç olmamış
Şaka bir yana, Note 2 gerçekten çok güzel duruyor. Arkadaşımın Note 2'sini orta cam'a Exomount 2 ile koyuyoruz uzun yola giderken, gerçekten keyifli oluyor. Ama açıkçası benim aklımda Nano Grip satın alıp oraya telefonu yapıştırmak var
Şaka bir yana, Note 2 gerçekten çok güzel duruyor. Arkadaşımın Note 2'sini orta cam'a Exomount 2 ile koyuyoruz uzun yola giderken, gerçekten keyifli oluyor. Ama açıkçası benim aklımda Nano Grip satın alıp oraya telefonu yapıştırmak var
iPad ve iPod ile appleci sayilabilirim ama telefon olarak note2 kullanarak dogru yolda oldugumu dusunuyorum ailede android kullanan yok ama hepsi aklilini oynatiyor benim telefon icin hihihihihi
Guzel bir urunmus nano-grip.. Ama MINI'de telefon nereye yapistirilir? Duzgun bir yer oldugunu sanmiyorum. Sahsen Note2 kullaniyorum ben de.. Araba'da onu bir yere sabitlemeye kalksam 55" TV gibi durur
Ben direk göstergenin oraya sabitlemeyi düşünüyorum, sadece uzun yol yolculukları için tabii
O zaman tabi guzel olur. Bende Visual Boost oldugu icin hic yer yok. Navigasyon cihazim icin dusunecek olsam onun da ozel, kendinden hoparlorlu suction cup'i var..
Aklima da kullanacak baska birsey gelmiyor
Mini ve Bmw 'de connected app. yüklüyorsun ancak iphone beyaz kablo ile bağlanamıyorsun uygulamalar için sanırım adaptör gerekiyor (AUPEO! gibi).Ben iki aracımda da bunu beceremedim
Aslı mnakiboglu tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Mini ve Bmw 'de connected app. yüklüyorsun ancak iphone beyaz kablo ile bağlanamıyorsun uygulamalar için sanırım adaptör gerekiyor (AUPEO! gibi).Ben iki aracımda da bunu beceremedim
Benim aracımda Y kablo ve kol dayamada snapin adaptor var acıkcası yarın isteyenlere MINI Kalamıs acılısında gösterebilirim.
Mesajı göster
Mesajı göster
Bu arada kendinizi üyelerimiz kısmında MINI nizi de Üye graj kısmında tanıtmanız gerekiyor
Yorum Yap