ne dedın Talha benım adımımı verdın türkiyenın en yakışıklı ciğercisi benım arkadaşım falan mı dedın, nasıl yırttın
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Plakalik :)
Çöküş
X
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterne dedın Talha benım adımımı verdın türkiyenın en yakışıklı ciğercisi benım arkadaşım falan mı dedın, nasıl yırttınsigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryok ya önce arabayı görüyolar tek kapı spor filim cam plakasız fln hmn alıyolar sonra ışıkları açıyorum bakıyolar arabada çocuk hanım v.s. sadece yanıma gelip beyefendi siz çıkabilirsiniz diyolar.Allah razı olsun ne diym
Yorum Yap
-
5 senede 10 kere cevrildiysem 1'inde plakadan ceza yedim (Pazar sabahi 9'da gorev basina dikilen polis tarafindan..)
Radarim var, park cezam var, cam filminden trafikten men'im var ama plakayla ilgili baska bisiyim olmadi. Plakasiz görüp durduran cok oldu tabi ama hep bir sekilde siyrildim.. Takin abi boşverin strese değmez.. Manisa'ya bile giderken olasi 3 polis noktasi var (30 km), ablamin arabasiyla gidiyorum yada cevirme, radar gordugum anda plakayi on cama koyuyorum.
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de bu tarz konularda çok kısmetsizimdir, BMW 1 serisinde de, Type-R'da da, MINI'de de plakasız gezmeye niyetlenip hemen ilk günden enselendim hep O yüzden merak ettim açıkçası.
Yorum Yap
Yorum Yap