Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

ppp 30-230

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şanzıman yazılımı tam olarak ne işlem yaptılar ? Vites atışlarmı hızlandı, devir mi açtılar ve kim yaptı ? Bildiğim kadarıyla Evotech'de böyle bir sistem yok. (mini için)
    Teknik olarak ne yaptıklarını bilmiyorum fakat vites geçişleri baya bi hızlandı, sanırım beyinle şanzuman arasında özel bir ilişki var daha hızlı vites at ayak uydur artan gücüme diyo olabilir, firma sahibi murat engin bütün işlerle yılda arslan ilgileniyor

Yorum Yap

Aslı point tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Teknik olarak ne yaptıklarını bilmiyorum fakat vites geçişleri baya bi hızlandı, sanırım beyinle şanzuman arasında özel bir ilişki var daha hızlı vites at ayak uydur artan gücüme diyo olabilir, firma sahibi murat engin bütün işlerle yılda arslan ilgileniyor
      Merak etmeyin kimin ilgilendiğini net biliyorum, hatta hemşerisiniz diye biliyorum
      Bir dahakine teknik olarak ne yaptıklarınıda sorgularsanız sevinirim. Sanzıman yazılımında vites geçişini hızlandıramazsınız, devir bandını açarsınız. Mini'lerde benim bildiğim kadarıyla bu işlem sadece dereceli egzantrikle yapılır ki, otomatik şanzımanda deneyen olmadı yakın zamanda denemeyi deneyeceğim. O zaman yorumları paylaşırım..
      videoyu izlediğim kadarıyla da şanzıman yazılımı falan yok, vites geçiş hızı aynı maalesef Evotech'in pazarlama stratejisinin kurbanı olmuşsunuz, şanzıman yazılımı diye birşey MINI'de yok.

Aracınızda yazılım var. Yazılım gaz tepkimenizi arttırır doğrudur. Ancak belli viteslerde bu farklılığı hissedersiniz (1. ve 2. vites) Sport tuşuna basıldığında bu işlem daha net bir şekilde anlaşılır. Hatta sprint booster ile de tepkime agresif bir şekilde artar, ancak arabanın zaten iyi olan tepkimesi dahada arttığı için beyinin kafası karışır poku çıkar gaza dokunamaz hale gelirsiniz.

reklam yaparken neyi nasıl yaptıklarınıda sorgulamak önemli mesela AFR değeri ne ? kaç psi basıyorsunuz? yazılımın SAFE olması ne demek filan ?

Umarım sorunsuz kazasız belasız kullanırsınız, sponsorumuzun garajına gelen 3 adet BMW'nin gözümün önünde motoru yapıldı, beyini değişti. Bahsettiğiniz firmanın yazılımı kullanılıyor. Tamam German Made falan OK, ama benim benzin kalitemi, hava / nem oranımı vs.. bilmeden gevur yazılımı atıyor. bana mail atıyor, ben kendi arabama yüklüyorum bu işler bu kadar kolay değil maalesef..
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

evotechte miniye Turbo upgrade bile var

https://www.facebook.com/photo.php?f...e=3&permPage=1

Yorum Yap

evotechte miniye Turbo upgrade bile var

https://www.facebook.com/photo.php?f...e=3&permPage=1
          Evolve'nin de var. ALTA'nın da var.. Benimde var herkesin var. Borg wagner veya Garrett'e mail atmanız yeterli oluyor zaten zor birşey değilki bu ?

Yorum Yap

http://www.madnessmotorworks.com/200...g-clubman.aspx

hatta buyrun Stage 2'niz de varmış 235 hp dynoJET verisi. DynoDynamics olarak yani NHT39'un çıktığı dyno'ya göre 211 hp
            ben bu veriyi sadece egsoz varken verdim kendi aracımda.. Bunu söylemek istemiyorum nazar deymesin diye ancak yaklaşık 20.000 km'dir uçan kuşlarla bile denedim. Maşallah TIK Demedi Şimdi ben SAFE olmuyormuyum ?

bakın burada ne var
            http://new.minimania.com/article/167...VOTECH_Upgrade

hazır yazılım

Yorum Yap

kekuti niye bukadr sinirlendin ve uzun uzun yazdın anlamadım sen benden iyimi biliyosun arabamın vites atışını ? herkez istediği yazılımı yaptırır arabasına hemşerimde olur arkadaşımda ama senin gibi burda kimsenin reklamnı yaptığım yok ! burda bi gruplaşma yapma çabası içinemi girmenin anlamı varmı ?

Yorum Yap

Öncelikle, ben gayet düzgün üslubla yazıyorum. Sinir falan yok, farkettiyseniz smiley'ler son derece fazla..
                Bir gruplaşma yok, ancak savunduğunuz şeyin arkasında durun. Net bilgiyle gelin karşımıza lütfen, ben size olanı yazıyorum. Doğruyu yazıyorum.
                Yazılım attıktan sonra bende kendi aracımdaki tepkimenin ilk heyecanla farkına vardım ancak hissiyatla yapılan işlemi karıştırmayın

2.si evet yazdıklarınız reklam kokuyordu. okuduklarım ve benim anladığım bu. o kadar yazıdan sonra, "bakın turbo upgrade bile var" diye cevap verilince ister istemez anlıyorum derdinizi. Uzun uzun yazma sebebim yazdıklarınızın doğruyu yansıtmıyor. Açıklama niyetimden dolayı da bukadar uzun yazıyorum. Moderatör olduğum için daha açıklayıcı yazmak istedim. Yanlış anlaşılmışım demekki.. yapıcak bişe yok artık kusura bakmazsınız

turbo upgrade diyorsunuz ya.. Alın size Turbo upgrade madem giriştik bir kere markalara
                Araç GT2860 Turbo'ya sahip. DynoDynamics üzerinde 1.2 bar'da 274 HP ! Yani DynoJET (evotech'in kullandığı dyno'da 300+ hp) Araç EcuFast'in. Reklam böyle olur, yalan bilgiyle olmaz

Yorum Yap

[QUOTE=Kekuti;26415]http://www.madnessmotorworks.com/200...g-clubman.aspx

hatta buyrun Stage 2'niz de varmış 235 hp dynoJET verisi. DynoDynamics olarak yani NHT39'un çıktığı dyno'ya göre 211 hp
                  ben bu veriyi sadece egsoz varken verdim kendi aracımda.. Bunu söylemek istemiyorum nazar deymesin diye ancak yaklaşık 20.000 km'dir uçan kuşlarla bile denedim. Maşallah TIK Demedi Şimdi ben SAFE olmuyormuyum ?

adım geçmiş teşekkürker kekutummmmmm,senden dyno bekliyorum artık kır şu benım r56 stock engıne rekorunu

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    adım geçmiş teşekkürker kekutummmmmm,senden dyno bekliyorum artık kır şu benım r56 stock engıne rekorunu
                    dur Talha var Nihatım önce

Yorum Yap

Talha ıle görştüm şimdi müsait olunca ıstanbul ahalısıyle bı aracını denemk ıster özelliklede aynı şanzumanı kullanan senınle...Bu arada foruma nazar mı değdı demeden geçemiyorum ama olur böyle şeyler malum farklı yazılımı kullanan 2 birey....Ama keremın yadıklarını okuduğumda bı atar-sinir göremıyorum kendısınınde dediği gibi detaylı bol gülen suratlı bol lınklı bı açıklama yapmış

Yorum Yap

ben de artık Countyrmanle cıkiyim o zaman madem bu kadar zorladınız 230bg countyrman :P
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Öncelikle, ben gayet düzgün üslubla yazıyorum. Sinir falan yok, farkettiyseniz smiley'ler son derece fazla..
                          Bir gruplaşma yok, ancak savunduğunuz şeyin arkasında durun. Net bilgiyle gelin karşımıza lütfen, ben size olanı yazıyorum. Doğruyu yazıyorum.
                          Yazılım attıktan sonra bende kendi aracımdaki tepkimenin ilk heyecanla farkına vardım ancak hissiyatla yapılan işlemi karıştırmayın

2.si evet yazdıklarınız reklam kokuyordu. okuduklarım ve benim anladığım bu. o kadar yazıdan sonra, "bakın turbo upgrade bile var" diye cevap verilince ister istemez anlıyorum derdinizi. Uzun uzun yazma sebebim yazdıklarınızın doğruyu yansıtmıyor. Açıklama niyetimden dolayı da bukadar uzun yazıyorum. Moderatör olduğum için daha açıklayıcı yazmak istedim. Yanlış anlaşılmışım demekki.. yapıcak bişe yok artık kusura bakmazsınız

turbo upgrade diyorsunuz ya.. Alın size Turbo upgrade madem giriştik bir kere markalara
                          Araç GT2860 Turbo'ya sahip. DynoDynamics üzerinde 1.2 bar'da 274 HP ! Yani DynoJET (evotech'in kullandığı dyno'da 300+ hp) Araç EcuFast'in. Reklam böyle olur, yalan bilgiyle olmaz
                          Seninle burda kim ne yapmış hangi firma iyimiş neler yapmış bunları tartışamicam, bu konularlada çok ilgilenmiyorum ama benim kimseyi kandırdığım yalan bilgi verdiğimde yok şanzımanada özel bi yazılım yapıldı demedim belkide yapıldı onuda bilmiyorumya devirmi açma filan anlamam ama benim bahsettiğim beyine yapılan yapılan yazılımla vitesin daha hızlı attığı, sen burda muhalefet olup bilgilerini yazmaya firmayı kötülemeye yer arıyosun ama gereksiz davranışlar bunlar, laf sokupta yanına gülücük koymanında bi anlamı yok zaten bu tarz forumlarıda bu yüzden sevmiyorum heryerden biri çıkıp muhaletfet olup saçma yerlerden tartışma çıkarıyor 5 yıldır bu yuzden bu tarz forumlara girmiyodum, ben bu şekilde aracımdan memnunum kardeşim ilk defada bu firmaya yazılım yaptırmıyorum ve soranlarada memnuniyetimi bildiririm kimsedende bi menfaatim yok.

Yorum Yap

Aslında mantık şöyle işliyor aracın gucu arttıgı için daha hızlı devir ceviriyor ve doğal olarak daha cabuk hzılanan araç vites degistirme noktasına daha hızlı varıyor bütün olay budur. Bizim şanzımanlar 1 e attıgımızda 2yi hazır tutan çift debriyajlı modellerden olmadıgından zaten şanzıman hızıyla ilgili dısarıdan bir mudahale yapacak yer yok. Herkes istedigi firmadaya yaptırır biri memnun kalır digeri nefret eder bu beklenti ve şans meselesi sonucta.
                            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Seninle burda kim ne yapmış hangi firma iyimiş neler yapmış bunları tartışamicam, bu konularlada çok ilgilenmiyorum ama benim kimseyi kandırdığım yalan bilgi verdiğimde yok şanzımanada özel bi yazılım yapıldı demedim belkide yapıldı onuda bilmiyorumya devirmi açma filan anlamam ama benim bahsettiğim beyine yapılan yapılan yazılımla vitesin daha hızlı attığı, sen burda muhalefet olup bilgilerini yazmaya firmayı kötülemeye yer arıyosun ama gereksiz davranışlar bunlar, laf sokupta yanına gülücük koymanında bi anlamı yok zaten bu tarz forumlarıda bu yüzden sevmiyorum heryerden biri çıkıp muhaletfet olup saçma yerlerden tartışma çıkarıyor 5 yıldır bu yuzden bu tarz forumlara girmiyodum, ben bu şekilde aracımdan memnunum kardeşim ilk defada bu firmaya yazılım yaptırmıyorum ve soranlarada memnuniyetimi bildiririm kimsedende bi menfaatim yok.
                              birader ben orda dogruyu yanlısmıyor derken, yalan konusuyorsun demedm.. Yanlış konusuyorsun, yanlış izah ediyorsun dedim.
                              Yanlış - Doğru / Yalan - Gerçek, git sözlüğe bir daha bak ondan sonra parla bana. zıt anlamlıdır bunlar

Neyse bol şans, keyifli forumlar. Bugun herkes ters gününde sanırım anlamıyor kimse cümleleri. Bilgi vermeye çalışıyorum, muhalefet olmuyorum

Yorum Yap

birader ben orda dogruyu yanlısmıyor derken, yalan konusuyorsun demedm.. Yanlış konusuyorsun, yanlış izah ediyorsun dedim.
                                Yanlış - Doğru / Yalan - Gerçek, git sözlüğe bir daha bak ondan sonra parla bana. zıt anlamlıdır bunlar

Neyse bol şans, keyifli forumlar. Bugun herkes ters gününde sanırım anlamıyor kimse cümleleri. Bilgi vermeye çalışıyorum, muhalefet olmuyorum
                                1. '' birader '' derken üslubuna biraz dikkat et yaşca baya küçüksün benden, birde moderatörüm diyosun !
                                2. Benim birşey izah ettiğimde idda ettiğimde yok senin gibi bilmişlikte yapmıyorum. Yanlış bilgiyi bırak bilgide vermiyorum kendi kendine iddalaşmalar yaşıyosun.
                                3. Senin gibiler yüzünden forumlardan soğdum.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X