Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

ppp 30-230

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• immo
    yanıtladı
    Şanzıman yazılımı nerede yapıldı? Maliyetleri nedir?

Güzel ivmelenmiş, maşallah diyelim

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Otomatik o kadar da kötü deil yauf

sinirlenme Arenim, sakin ol
    Sinirleniyorum yakıştıramıyorum kanka miniler en iyisini hak ediyo

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Otomatik o kadar da kötü deil yauf

sinirlenme Arenim, sakin ol

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kanka yeni 1 serisinde m paketlerde dkg var artik F56 da iyi bir sanziman ya koymali yada gelustirmeliler 100000 TL ye jcw satiyorlar sanziman S ile ayni minide boyle seylere acayip tutuluyorum gectigimiz seneye kadar gelen araclari bodykitsiz ekransiz getiriyorlardi artik ekran standart cikiyor jcw de burada borusan ve kosiflerin vizyonsuzlugu ama ne olursa olsun fabrikadan asla s tamponlar vs ile cikmamalilar ne dolmusum belli dgil hahaha
    Ahauhau yavas yavas Borusanın ne sucu var adamlara ne kampanya yaparsa ALmanya onlarda burada onu uyguluyorlar.

Bir yorum yaz:

• selcuk-34
    yanıtladı
    Dsg= 2 defa garantiden baskı değiştirildi bizim araca o kadar söyliyim!

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Kanka yeni 1 serisinde m paketlerde dkg var artik F56 da iyi bir sanziman ya koymali yada gelustirmeliler 100000 TL ye jcw satiyorlar sanziman S ile ayni minide boyle seylere acayip tutuluyorum gectigimiz seneye kadar gelen araclari bodykitsiz ekransiz getiriyorlardi artik ekran standart cikiyor jcw de burada borusan ve kosiflerin vizyonsuzlugu ama ne olursa olsun fabrikadan asla s tamponlar vs ile cikmamalilar ne dolmusum belli dgil hahaha

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    Biraz prestij biraz butceyle alakali.

Saniyorum ki dsg , bmw nin dkg sine gore daha az maliyetli bir sanziman turu.. VW , audi , seat tum urun gamina DSG sunabiliyorken Bmw smg ve dkg yi yalnizca en guclu serilerinde sunuyor.

Aslinda cok yavas bir sanziman degil ama aracin gucunu kestigi dogru

Bunun yaninda DSG gercekten cok problemli ve narin bir sanziman. Cok fazla kullanici sikayeti mevcut,.. Buna karsilik mini de bu sanzimani yaklasik 8-9 senedir gelistirerek kullaniyor ve sanirim bundan dolayi vazgecmiyor. CooperS e yakisan tabi ki dsg gibi bir sanziman olmaliydi ancak performans beklentisi yuksek olan zaten manuel almali .

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Maşallah , aracının oldukça keyifli ivmeleniyor ve mini cooper da otomatik şanzıman ile uğraşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum inanın otomatik cooper yürütmek meşakatli iş kekuti bro mdan biliyorum

Neden vag gurubu ibiza cupradan tut golf R a kadar tüm modellerde DSG kullanırken bu BMW AG nin bu şanzıman üzerindeki tutumu devam etmekte çıldırıyorum ya yanlış anlamayın ama otomatik vites cooper lar çok ağar kalıyorlar neden DKG kullanmıyorlar hala akıl sır erdiremiyorum yıl oldu 2013 hala aynı şanzıman

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Masallah, guzel ivmelenmis

Bir yorum yaz:

• point
    yanıtladı
    evt yapıldı özellikle şanzıman çok hoşuma gitti zatn

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    masallah bekledigimden daha iyi hizlanma egrisi gostermis . Sanziman yazilimi da yapildi mi ?

Bir yorum yaz:

• point
    yanıtladı
    bi değeri yok ebaydan almıştım çizilmesin diye kapaklı tercih ettim ama değiştircem kırmzı s logolu olandan alıcam

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Usta paylaşimin için teşekkürler eğer manevi bir değeri yoksa,bi mini anahtarliği yakişir sana

Bir yorum yaz:

• point
    bir konu başlattı ppp 30-230

ppp 30-230

...............................................
    En son düzenleyen point; 26-02-13, 18:48.
Hazırlanıyor...
X