Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kanka yeni 1 serisinde m paketlerde dkg var artik F56 da iyi bir sanziman ya koymali yada gelustirmeliler 100000 TL ye jcw satiyorlar sanziman S ile ayni minide boyle seylere acayip tutuluyorum gectigimiz seneye kadar gelen araclari bodykitsiz ekransiz getiriyorlardi artik ekran standart cikiyor jcw de burada borusan ve kosiflerin vizyonsuzlugu ama ne olursa olsun fabrikadan asla s tamponlar vs ile cikmamalilar ne dolmusum belli dgil hahaha
Ahauhau yavas yavas Borusanın ne sucu var adamlara ne kampanya yaparsa ALmanya onlarda burada onu uyguluyorlar.
Kanka yeni 1 serisinde m paketlerde dkg var artik F56 da iyi bir sanziman ya koymali yada gelustirmeliler 100000 TL ye jcw satiyorlar sanziman S ile ayni minide boyle seylere acayip tutuluyorum gectigimiz seneye kadar gelen araclari bodykitsiz ekransiz getiriyorlardi artik ekran standart cikiyor jcw de burada borusan ve kosiflerin vizyonsuzlugu ama ne olursa olsun fabrikadan asla s tamponlar vs ile cikmamalilar ne dolmusum belli dgil hahaha
Saniyorum ki dsg , bmw nin dkg sine gore daha az maliyetli bir sanziman turu.. VW , audi , seat tum urun gamina DSG sunabiliyorken Bmw smg ve dkg yi yalnizca en guclu serilerinde sunuyor.
Aslinda cok yavas bir sanziman degil ama aracin gucunu kestigi dogru
Bunun yaninda DSG gercekten cok problemli ve narin bir sanziman. Cok fazla kullanici sikayeti mevcut,.. Buna karsilik mini de bu sanzimani yaklasik 8-9 senedir gelistirerek kullaniyor ve sanirim bundan dolayi vazgecmiyor. CooperS e yakisan tabi ki dsg gibi bir sanziman olmaliydi ancak performans beklentisi yuksek olan zaten manuel almali .
Maşallah , aracının oldukça keyifli ivmeleniyor ve mini cooper da otomatik şanzıman ile uğraşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum inanın otomatik cooper yürütmek meşakatli iş kekuti bro mdan biliyorum
Neden vag gurubu ibiza cupradan tut golf R a kadar tüm modellerde DSG kullanırken bu BMW AG nin bu şanzıman üzerindeki tutumu devam etmekte çıldırıyorum ya yanlış anlamayın ama otomatik vites cooper lar çok ağar kalıyorlar neden DKG kullanmıyorlar hala akıl sır erdiremiyorum yıl oldu 2013 hala aynı şanzıman
Bir yorum yaz: