Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Biraz problem var resimde gozukmuyor pek mesela scoopun koselerini donmekte zorlandim orda cok ufak bi yama var birde farlari cikarip folyoyu arka kisma sikistirdim ama on kisimda far plastigine biraz daha payli birakmam lazimdi ordan su girip kabarma riski var.
En azindan tecrube ettim elimde karbon var nasilsa su yer kabarirsa bu sefer hatalardan ders cikarip bi daha yapacam..
Kirmizi karbon dusundum ama cok cirtlak durur diye vazgectim.
Carbon kaplama scoop pek iyi durmuyor bence. Ben başka bir renge boyatmayı tercih ederdim. Ki öyle yaptım, kaplama kıvrımları biraz zor oluyor. Ancak kendiniz yaptığınız içinde ayrıca tebrik ederim.. el yeteneğim olmadığı için kıskanıyorum
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Kaplarken koselerde sıcak hava tabancası yardımı ıle esnetıp donulseydı puruz olmazdı ama dedıgın gıbı tecrube etmek adına basarılı olmus ayrıca kırmızı olarak kaplamaman da ıyı olmus yapılın gorulse belkı fıkırde degısebılırdı ama bu sekılde kalması daha ıyı bı tercıh
Gökhan hocam açıkcası kırmızı karbon rengi bu ama aracım tam siyah değil yani astro black olunca güzel bir kombin olmaz diye düşündüm.
Birde dediğin ısıtma olayını kullandık ama o köşe tecrübeli ellerin işi bence yetenek bi yere kadar Tabi belki folyo kalitesi de etkilemiş olabilir durumu..
Kekuti hocam aşağıdaki resimdeki kombin güzel fakat dediğim gibi araç tam siyah olmadığı için scoopa ne renk kullanmalıyım zıt renk olarak çözemedim.Birde gri renk kullandık fakat onu söküp siyaha döndüm.
ben denedim şuanlık aşırı memnunum 2 kere yıkattım herhangi bir atma olmadı maskeyide özellikle sıfıra sıfır yapmadım nasıl sökülüyor diye. videodakilerden daha kolay olduğunu bile söyleyebilirim. haftasonu resim paylaşacağım. ayna kapakları far çerçeveleri ve scoopa tam yetiyor ne eksik ne fazla haberiniz olsun.
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
ben denedim şuanlık aşırı memnunum 2 kere yıkattım herhangi bir atma olmadı maskeyide özellikle sıfıra sıfır yapmadım nasıl sökülüyor diye. videodakilerden daha kolay olduğunu bile söyleyebilirim. haftasonu resim paylaşacağım. ayna kapakları far çerçeveleri ve scoopa tam yetiyor ne eksik ne fazla haberiniz olsun.
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
başta kuruyana kadar pütür pütür bir görüntü vardı fakat sonrasında kuruyunca tamamen pürüzsüz bir yüzey oldu.yakın çekimi yıkanınca koyarım.[ATTACH]746[/ATTACH][ATTACH]747[/ATTACH][ATTACH]748[/ATTACH][ATTACH]749[/ATTACH][ATTACH]749[/ATTACH][ATTACH]748[/ATTACH]
Aktifleştirilmeyi bekleyen Eklentiler yazıyor ve göremiyoruz, baska bir yerde yükleme sansın var mı? yada nasıl aktifleştirileceği konusunda bilgi
Yorum Yap