Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Plasti Dip / Black Mini Cooper S R56 .

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ben karbon kaplama olayini yaptim tavsiye ederim cok profesyonel bir is cikmadi ama amatorce bisiler yaptik...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ben karbon kaplama olayini yaptim tavsiye ederim cok profesyonel bir is cikmadi ama amatorce bisiler yaptik...

daha net bı foto alabılırmıyız acaba
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

İ

Tabi buyrun daha yakindan cektiklerim

Yorum Yap

Güzel olmus problemsız duruyo
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Biraz problem var resimde gozukmuyor pek mesela scoopun koselerini donmekte zorlandim orda cok ufak bi yama var birde farlari cikarip folyoyu arka kisma sikistirdim ama on kisimda far plastigine biraz daha payli birakmam lazimdi ordan su girip kabarma riski var.

En azindan tecrube ettim elimde karbon var nasilsa su yer kabarirsa bu sefer hatalardan ders cikarip bi daha yapacam..

Kirmizi karbon dusundum ama cok cirtlak durur diye vazgectim.

Yorum Yap

Carbon kaplama scoop pek iyi durmuyor bence. Ben başka bir renge boyatmayı tercih ederdim. Ki öyle yaptım, kaplama kıvrımları biraz zor oluyor. Ancak kendiniz yaptığınız içinde ayrıca tebrik ederim.. el yeteneğim olmadığı için kıskanıyorum
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Kaplarken koselerde sıcak hava tabancası yardımı ıle esnetıp donulseydı puruz olmazdı ama dedıgın gıbı tecrube etmek adına basarılı olmus ayrıca kırmızı olarak kaplamaman da ıyı olmus yapılın gorulse belkı fıkırde degısebılırdı ama bu sekılde kalması daha ıyı bı tercıh
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

127x200cm-Kirmizi-Carbon-Folyo-Karbon-Fiber-Kap__67571613_0.jpg

Gökhan hocam açıkcası kırmızı karbon rengi bu ama aracım tam siyah değil yani astro black olunca güzel bir kombin olmaz diye düşündüm.

Birde dediğin ısıtma olayını kullandık ama o köşe tecrübeli ellerin işi bence yetenek bi yere kadar Tabi belki folyo kalitesi de etkilemiş olabilir durumu..

Kekuti hocam aşağıdaki resimdeki kombin güzel fakat dediğim gibi araç tam siyah olmadığı için scoopa ne renk kullanmalıyım zıt renk olarak çözemedim.Birde gri renk kullandık fakat onu söküp siyaha döndüm.

Kendi kaplamayı düşünen arkadaşlar varsa özellikle scoop söküldüğü için köşeyi dönerseniz kendiniz kolaylıkla yapabilirsiniz.
                  800600001g2nma3005.jpg
                  778662_10151264105468736_1332022983_o.jpg

Yorum Yap

hali hazırda kimsede yok mu plastidip ile yapılmış çalışma resimleri?

bu arada şu videoyu yeni gördum, basarılı olmuş

Yorum Yap

Ben nedense bu plastidip olayına ısınamadım birde bu kadar sorunsuz rahat ve hiç kalmadan söküleni görmemiştim ama değişik şeyler denenebilir mesela

Aracımda bir renk denemek istesem herhangi bir yerinde önce plastidip ile deneyip görebilir daha sonra söküp boyatılabilir

Yorum Yap

ben denedim şuanlık aşırı memnunum 2 kere yıkattım herhangi bir atma olmadı maskeyide özellikle sıfıra sıfır yapmadım nasıl sökülüyor diye. videodakilerden daha kolay olduğunu bile söyleyebilirim. haftasonu resim paylaşacağım. ayna kapakları far çerçeveleri ve scoopa tam yetiyor ne eksik ne fazla haberiniz olsun.

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          ben denedim şuanlık aşırı memnunum 2 kere yıkattım herhangi bir atma olmadı maskeyide özellikle sıfıra sıfır yapmadım nasıl sökülüyor diye. videodakilerden daha kolay olduğunu bile söyleyebilirim. haftasonu resim paylaşacağım. ayna kapakları far çerçeveleri ve scoopa tam yetiyor ne eksik ne fazla haberiniz olsun.
                          o zman resimleri bekliyoruz

Yorum Yap

başta kuruyana kadar pütür pütür bir görüntü vardı fakat sonrasında kuruyunca tamamen pürüzsüz bir yüzey oldu.yakın çekimi yıkanınca koyarım.
                            fotoğraf (1).jpg
                            image (1).jpg
                            image (2).jpg
                            image (3).jpg
                            image (4).jpg
                            image.jpg
                            En son düzenleyen kaganaydin; 02-03-13, 01:52.

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              başta kuruyana kadar pütür pütür bir görüntü vardı fakat sonrasında kuruyunca tamamen pürüzsüz bir yüzey oldu.yakın çekimi yıkanınca koyarım.[ATTACH]746[/ATTACH][ATTACH]747[/ATTACH][ATTACH]748[/ATTACH][ATTACH]749[/ATTACH][ATTACH]749[/ATTACH][ATTACH]748[/ATTACH]
                              Aktifleştirilmeyi bekleyen Eklentiler yazıyor ve göremiyoruz, baska bir yerde yükleme sansın var mı? yada nasıl aktifleştirileceği konusunda bilgi

Yorum Yap

oldumu acaba?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X