malesef o linkte siyahı yok mavi beyaz kırmızısı var. arasak belki varmıdır acaba?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Plasti Dip / Black Mini Cooper S R56 .
Çöküş
X
-
brnx2
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet istedigim seyi yapmıs hatta bunu Barancım senin arabaya yapabiliriz hem kaplamadan daha guzel duruyor hem de geri donusumu kolay.
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunda tazyikli su geldiğinde atma vs. olmaz inşallah. Ben de camın altındaki komple krom çıtayı yaptırmayı düşünüyorum.
Eğer yaptırırsam görselleri paylaşırım en yakın zamanda.
Yorum Yap
-
oldschool a gitmeyi düşünen olursa umut beye benim yönlendirdiğimi söyleyebilirler belki fiyatlarda yardımcı olabilirler
çok mantıklı bi malzeme ve aklınıza gelebilcek herşeyi kaplamanız mümkün ve geri dönüşü de çok kolay sprey olarak alıp kolayca uygulanabilir heralde youtube da birçok örnek var.. ama çok el değen iç mekan malzemelerine pek tavsiye etmem soyulma yapabiliyor bi süre sonra yenilemek gerekebilir
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPiste girerken komple farlarin ustune sikalim
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
ben bugün boyayı aldım inş yarın yada öbürgün uygulayacağım sonuçları paylaşırım buarada yazmamda sakınca varmı bilmiyorum fakat oldschooldan aldım ve fiyatı gayet uygun. ordaki arkadaşlarda çok ilgiliydi. çook rahat 2 ayna 2 çerveçe çıkarırmış(baya artacak sanırım). bakalım deneyip göreceğiz.
Yorum Yap
-
Abicim ben eski aracımda komple dodikler de sonrada bazı parçalarda denedim. İlk yapıldığında 2 hafta falan çok güzel duruyo ancak 3 yıkamadan sonra yavaş yavaş atmaya başlıyo. Bide bizim türk yıkamacılarımız aracın üzerindeki tüm pislikleri aşırı tazzikle çıkarmaya çalıştığı için bayabi sıkıntı oluyo bilginize özellikle far çerçevelerinde folyo kaplamayı öneririm. Eliniz yatkınsa kendiniz bile yapalibirsiniz.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
Yorum Yap