Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Plasti Dip / Black Mini Cooper S R56 .

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

malesef o linkte siyahı yok mavi beyaz kırmızısı var. arasak belki varmıdır acaba?

Yorum Yap

plasti dip yazdığın zaman google da cıkıyor plastidip tr mi ne öyle bi site orda var siyah sprey 58TL

Yorum Yap

Bunda tazyikli su geldiğinde atma vs. olmaz inşallah. Ben de camın altındaki komple krom çıtayı yaptırmayı düşünüyorum.

Eğer yaptırırsam görselleri paylaşırım en yakın zamanda.
        [CENTER]
        VENI, VIDI, MINI.
        [/CENTER]

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          evet istedigim seyi yapmıs hatta bunu Barancım senin arabaya yapabiliriz hem kaplamadan daha guzel duruyor hem de geri donusumu kolay.
          Bulalım abi ama nasıl deneriz bilemedim..

Yorum Yap

Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Bunda tazyikli su geldiğinde atma vs. olmaz inşallah. Ben de camın altındaki komple krom çıtayı yaptırmayı düşünüyorum.

Eğer yaptırırsam görselleri paylaşırım en yakın zamanda.
            immo bak video da denemesi var

IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

oldschool a gitmeyi düşünen olursa umut beye benim yönlendirdiğimi söyleyebilirler belki fiyatlarda yardımcı olabilirler
              çok mantıklı bi malzeme ve aklınıza gelebilcek herşeyi kaplamanız mümkün ve geri dönüşü de çok kolay sprey olarak alıp kolayca uygulanabilir heralde youtube da birçok örnek var.. ama çok el değen iç mekan malzemelerine pek tavsiye etmem soyulma yapabiliyor bi süre sonra yenilemek gerekebilir

Yorum Yap

Siyah arabasi olanlar kirmizi alip arada far cercevelerini boyayabilirler

Video'daki gibi bir cift fari boyarken kutunun ne kadari gider? Sadece farini kaplatacak 2-3 kisinin isini gorurse gayet iyi olur. Adam basi 20 TL

Sent from Beko Su Sebili..
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

ben hafta içi sipariş vereceğim aynalar ve far çerçevelerine yetermiş. r53 lerde zenonlu olanları zeminini kaplayabiliyormuyuz? öyle bi olay varmı varsa benim arabaya nasıl olur fikri olan varmı?

Yorum Yap

Kagan farlarin ici cok isiniyordur diye tahmin ediyorum. O kadar isiya dayanir mi bilmem.. Ama dayaniyorsa veya isinmiyorsa baya iyi olur gercekten..
                    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

+150 dereceye dayanir diyorlar ama farlar boyle bir riske girmeye degmeyecek kadar pahali bence

Sent from Cobanogullari mobile system )
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Piste girerken komple farlarin ustune sikalim

www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Piste girerken komple farlarin ustune sikalim

bence super fikir
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

ben bugün boyayı aldım inş yarın yada öbürgün uygulayacağım sonuçları paylaşırım buarada yazmamda sakınca varmı bilmiyorum fakat oldschooldan aldım ve fiyatı gayet uygun. ordaki arkadaşlarda çok ilgiliydi. çook rahat 2 ayna 2 çerveçe çıkarırmış(baya artacak sanırım). bakalım deneyip göreceğiz.

Yorum Yap

Farlar dayanmiyor ben plastidip ile boyadim .cok belli belirsiz iz var ben anliyorum
                              sigpic

Yorum Yap

Abicim ben eski aracımda komple dodikler de sonrada bazı parçalarda denedim. İlk yapıldığında 2 hafta falan çok güzel duruyo ancak 3 yıkamadan sonra yavaş yavaş atmaya başlıyo. Bide bizim türk yıkamacılarımız aracın üzerindeki tüm pislikleri aşırı tazzikle çıkarmaya çalıştığı için bayabi sıkıntı oluyo bilginize özellikle far çerçevelerinde folyo kaplamayı öneririm. Eliniz yatkınsa kendiniz bile yapalibirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X