Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Mini her organizasyona bir araba yapma fikrinin aklından cıkarmalı artık. Ilerde bunların hepsını kolleksiyona nasıl katabilirim! Biraz insaf!
Abiciimm bunlari koleksiyonuna katmasanda olur montecarlo'yu katman lazim FatihV United'da onunla test surusune cikmisti sansli adam yaa ) montecarlo'nun ici cok muthis! Rauno Aaltonen imzali vs. o yuzden asil limited edition otomobiller tam kolleksiyonluk bence
Boş bir otomobil insan Xenon filan da koyar Rengi hayatta satın almayacagım bir renk gerci benim kırmızıdan siyah ve beyazdan baska renk araba aldıgım olmamıs
Boş bir otomobil insan Xenon filan da koyar Rengi hayatta satın almayacagım bir renk gerci benim kırmızıdan siyah ve beyazdan baska renk araba aldıgım olmamıs
opsiyonelleri var tabikide bu konuda detayli aciklamayi bize en yakin satis danismani fatihv'nin yapacagini dusunuyorum
Arkadaşlar MINI Cooper Bayswater modeli asıl rengi olarak KITE BLUE ile geliyor. Şeritlere uygun olarak sol aynası Gri , sağ aynası Mavi. İçerisinde yine Bayswater deri dashboard ve özel dikişler, logolar, çıtalar..vs var. Koltuklar full deri. Side Scuttle 'larda Bayswater ismi yer alıyor.
Araç bu rengin haricinde Eclipse Grey ve Midnight Black olarak da alınabiliyor.
Yakından görmek ve fiyat almak isteyen olursa hiç çekinmeden benimle irtibata geçebilir.
Detaylı incelemek isteyen herkes misafirimdir. Beklerim.
Yorum Yap