R56'yi hala sevmem, Countryman ve Paceman'i ise cidden begenirim, daha koseli tasarimlariyla cezbediyorlar. R56'yı SEC gibi CDU gibi hircinlastirinca baya hosuma gidiyor yalan yok, ama bu yeni kasa iyice tombiklesmis, acayip bisey olmus
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2014 Mini
Çöküş
X
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56'yi hala sevmem, Countryman ve Paceman'i ise cidden begenirim, daha koseli tasarimlariyla cezbediyorlar. R56'yı SEC gibi CDU gibi hircinlastirinca baya hosuma gidiyor yalan yok, ama bu yeni kasa iyice tombiklesmis, acayip bisey olmus
GT-I9300 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free
Yorum Yap
-
bence CDU çok şeker bir araba hiç gergin değil hahahaha
Sec ise adeta ateş ediyor
ikiz dingiller sizi (CDU & SEC ikilisi)1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56'yi hala sevmem, Countryman ve Paceman'i ise cidden begenirim, daha koseli tasarimlariyla cezbediyorlar. R56'yı SEC gibi CDU gibi hircinlastirinca baya hosuma gidiyor yalan yok, ama bu yeni kasa iyice tombiklesmis, acayip bisey olmus1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence CDU çok şeker bir araba hiç gergin değil hahahaha
Sec ise adeta ateş ediyor
ikiz dingiller sizi (CDU & SEC ikilisi)
GT-I9300 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraşkolsun Hala r56 içinde kaldı, JET'in yanına istiyorum hala, buluşmada da konustuk biraz hatırlarsın
Yorum Yap
-
4eva
-
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖnden puntoya benzettim ben Ön görünümü sevimli gibi geldi bana
Yorum Yap
-
4eva
Interior fotolarda sonunda sizmis ic dizayn benden gecer not aldi
http://www.motorauthority.com/pictur...ry-1#100435478
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterInterior fotolarda sonunda sizmis ic dizayn benden gecer not aldi
http://www.motorauthority.com/pictur...ry-1#100435478
Ben icini begenicem gibi geliyor. 3 defa R56 alan birisi olarak bana baya iyi gelecektir cift iklim klima + dsg koyarlar umarım (evet, hep bunu sayikliyorum..)
35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
Yorum Yap
Yorum Yap