Önden puntoya benzettim ben Ön görünümü sevimli gibi geldi bana
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2014 Mini
Çöküş
X
-
Burak
Onden yuzune fener sikilmis davsan kibin yazik cmyide makyajlayacakla icino ozellikle
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlisacagiz diye korkuyorum
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Burak
Alismak sevmekten daha zor geliyorrr vay beni vay beni
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlismak sevmekten daha zor geliyorrr vay beni vay beni
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bunu tasarlayan kor olmus, olmadiysa bile kesin olacak, cunku cok kaliteli caktim bedduayi.. hala %1'lik bi alisabilite yok bende :@sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBida bakiyormusuz hayvan gibi guzel bir jcw versiyonu cikariyorlarmis.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Ya genel olarak 4 kapili falan da cikicak gibi muhabbetlerle beraber miniyi biraz daha herkese hitap eden bir araba yapmaya calisorlar ise psikopat bir jcw modeli gelme ihtimali var bence. Innnsalllah oyle olur ya da.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa genel olarak 4 kapili falan da cikicak gibi muhabbetlerle beraber miniyi biraz daha herkese hitap eden bir araba yapmaya calisorlar ise psikopat bir jcw modeli gelme ihtimali var bence. Innnsalllah oyle olur ya da.
1,5 3 silindir cooper,
2.0 lt s ve jcw yapceklermis.. o da tr'ye gelmez hadi geldi diyelim eh jcwye otv bindirimi dusunursek sizin s'ler cok kiymetlenecek iyi bakin arabalariniza
lci kasa s'lere yatirim yapmakta fayda var gibi gorunuyor bu 2.0 motor efsanesi dogruysa..sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Bence çok saçma 2.0 motor düşüncesi. 1.6 turbolu motor ile 184hp alıyorsun, zaten fazlası arabanın ebatı kilosu vs için zarar. 2.0 motor koyup güç artışı da olacaksa ne olacak 260 hp jcw yapıp onuda 140 milyara mı satacaklar vergi bok püsür sonrası? Mantıksız bişey o bence. Bu arabanın da önü gerçekten tam rezalet ama arkaya biraz alışıyor insan stoplar CM benzeri olduğu için.
Yorum Yap
Yorum Yap