Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Fiyat olarak harbi ucms . Iscilik ayri ucmus 2009 senesinde bayagi bir hediye etmislerdi sifir arac alanlara ucretsiz montajla 2010 da vermediler .300 euroya almistim ucretsiz montaj erdembmwmini uyemiz takmisti servisinde. Full elektirik tesisatiyla mis .Eklim hurmak gokhan a ugrayin her parca icin
Evet yukarıda ikisi birlikte logolar üst üste olunca ikisini aynı firma sandım hürmak ada uğramak isterim oda ata motor tarzı her çeşit aksesuar getiriyor değilmi? Portbagaj barlarına ihtiyacım var kayak için. Tabi orjinal üzerinde mini yazan yada thule nin varsa.
Evet yukarıda ikisi birlikte logolar üst üste olunca ikisini aynı firma sandım hürmak ada uğramak isterim oda ata motor tarzı her çeşit aksesuar getiriyor değilmi? Portbagaj barlarına ihtiyacım var kayak için. Tabi orjinal üzerinde mini yazan yada thule nin varsa.
Standardında uzunlara takılıyor, ayrıca orjinal farlar yapısı gereği uzun far sis farı değil biliyorsunuz sis farının odaklaması yere doğrudur bu farların odaklaması ileriye doğru yani istesenizde bağlayamazsınız sis farı olarak siste bir işlevi olmaz kör olursunuz sellektör yaparken 4 far biren yandığı için çok etkili oluyor oto yolda herkez size yol veriyor.
Yorum Yap