Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 ilave far seti

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Gule gule kullanin Baya guzel olmus, benimde taktirasim geldi cidden ama fiyat biraz fazla benim icin de su an.

Yorum Yap

Gule gule kullanin cok guzel olmus, ileride yine parca ihtiyaciniz olursa sponsorumuz Hurmaktan forum indiriminizle satin alabilirsiniz.

Sent from Cobanogullari mobile system )
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Teşekkürler en kısa zamanda hürmak a uğramayı düşünüyorum boya koruma için.

Yorum Yap

Fiyat olarak harbi ucms . Iscilik ayri ucmus 2009 senesinde bayagi bir hediye etmislerdi sifir arac alanlara ucretsiz montajla 2010 da vermediler .300 euroya almistim ucretsiz montaj erdembmwmini uyemiz takmisti servisinde. Full elektirik tesisatiyla mis .Eklim hurmak gokhan a ugrayin her parca icin
          sigpic

Yorum Yap

Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Teşekkürler en kısa zamanda hürmak a uğramayı düşünüyorum boya koruma için.
            Meguiar's demek istediniz sanırım Hurmak MINI aksesuarları ve yedek parca satısı yapan sponsorumuz

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

maşallah çok güzel olmuış güle güle kullanın

Yorum Yap

Evet yukarıda ikisi birlikte logolar üst üste olunca ikisini aynı firma sandım hürmak ada uğramak isterim oda ata motor tarzı her çeşit aksesuar getiriyor değilmi? Portbagaj barlarına ihtiyacım var kayak için. Tabi orjinal üzerinde mini yazan yada thule nin varsa.

Yorum Yap

Çok teşekkürler herkez minisini kazasız belasız kullansın.

Yorum Yap

Evet yukarıda ikisi birlikte logolar üst üste olunca ikisini aynı firma sandım hürmak ada uğramak isterim oda ata motor tarzı her çeşit aksesuar getiriyor değilmi? Portbagaj barlarına ihtiyacım var kayak için. Tabi orjinal üzerinde mini yazan yada thule nin varsa.
                    Evet calisma ayni orjinal aksesuarlarla .
                    sigpic

Yorum Yap

Bugün hürmak a uğradım kısa anten aldım herkez çok ilgili ve bilgili herkeze tavsiye olunur.

Yorum Yap

Bugün hürmak a uğradım kısa anten aldım herkez çok ilgili ve bilgili herkeze tavsiye olunur.
                        Mutlu olmanıza sevindik

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ben ne yazikki biraz geriden geliyorum bu aralar

Far seti cok guzel olmus. Gule gule kullanin.

Meraktan soruyorum, sis yerine uzunlara baglanmasinin bir sebebi var mi? Sislere baglanamiyor mu, yoksa siz mi boyle olsun istediniz?
                          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Standardında uzunlara takılıyor, ayrıca orjinal farlar yapısı gereği uzun far sis farı değil biliyorsunuz sis farının odaklaması yere doğrudur bu farların odaklaması ileriye doğru yani istesenizde bağlayamazsınız sis farı olarak siste bir işlevi olmaz kör olursunuz sellektör yaparken 4 far biren yandığı için çok etkili oluyor oto yolda herkez size yol veriyor.

Yorum Yap

Çok teşekkürler bu arada son fotolarıda birvara yollayacağım birkaç değişiklik daha var.

Yorum Yap

Yan sinyalleri de beyaz yaptım.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X