Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaşlar mini countryman d me ilave far seti taktım sizlerle paylaşmak istedim fakat siteye birtürlü fotoğraf yükleyemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
5 ayrı makinada tüm formatlarda ve pul kadar küçülene kadar denedim her defasında büyük mesajı geliyor artık okadar küçükki artık resim resimlikten çıktı hala site kabul etmiyor
Far seti hakkında bilgi: far setini ata motor maslaktan aldım elinde 1 adet vardı malesef gereksiz bir şekilde ön panjur ile bilikte satılıyor 1500tl civarı bir fiyatı var. Sonrada borusan istinyede taktırdım onlarda ilkdefa takıyorlardı 1 gün sürdü takmaları ve 500 tl tutu malesef araç garantide diye bu parayı vermek zorundasınız.
Farlar uzunlara bağlı çalışıyor sellektör ve uzunlar açıkken çalışıyor ve araç hareket halindeyken tatlı bir titremesi var.
Çok güzel olmuş bence fiyatı biraz daha uygun olsa her mini de tak çıkar alınacak ilk parça olur. işçilik de gerçekten dudak uçuklatır yani ücret olarak!
İnanilmaz yakismis gule gule kullanin bende yaz basi gibi taktirdim siyah setinden ama fiyat bana cok yuksek geldi ben iscilik dahil sizin satin almis oldugunuz fiyatin daha altina taktirmistim ama borusan yada istinyede taktirmamis olmam da bi sebep…
Çok teşekkürler malesef borusanın fiyatı biraz yüksek far setide hatta oradan alırsanız daha yüksekti aslında borusan mc Türkiye için bir indirim yapamazmı?
Çok teşekkürler malesef borusanın fiyatı biraz yüksek far setide hatta oradan alırsanız daha yüksekti aslında borusan mc Türkiye için bir indirim yapamazmı?
Yapsa dahi fiyatları piyasanın altına çekemez, yani gidip başka yerden almak yine daha mantıklı olur..
Yorum Yap