Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Dp dan sonra standart eksoz sistemi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    pasaoglunda 4 ceker dyno varmıs cok kalabalık oluyor mu haftasonu? bi baksak ne olmus gorsek

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    tabiki gönül isterki keremin dediği gibi yapılsın ama bazen sosyal sebeblerden olamıyor ama bende dp dan snr standart egsoz ile dvm ediyorum.Dyno üzerinde artış sağladım ve zarar da görmedim.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Ben inatla gavat spec dumduz boru getirmeni oneririm hele bide tek cikis olursa tadindan yenmez

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Gorkemim sen ve Aren olmasan geceleri rahat uyumiycam Thank you MR WRX bu arada yakın zamana kadar telefonumda GRKMWRX olarak kayıtlıydın :P

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    Herhangi bir zarari olmayacaktir, biraz back pressure sevimlidir, hazmi kolaylastirir Mr. Bond, bebisten iyi bilirsin gaz mevzularini

Sakaa bir yana yeni nesil araclarin sikistirma oranlari yuksek, basinci dusuk turbolarla elde ettigi gucler eski teori olan best exh = no exh. kavramini yikar niteliginde..

O yuzden tadinla sessiz binmeye devam edebilirsin

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    bir konu başlattı Dp dan sonra standart eksoz sistemi

Dp dan sonra standart eksoz sistemi

Dp taktıkdan sonra geri kalan boruların ve orta susturucunun standart kalması araca zarar verir mi? DP 63mm normal eksoz 55mm olması lazım. Teknik Mode ON.
Hazırlanıyor...
X