Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Dp dan sonra standart eksoz sistemi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alen cozumu buldum her seyi iptal et mmotoruda buyuk 3 kolon ve internetten elekrtrikli arabalara ozel cd araba kukruryor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Ahaha evet iyi fikir :P

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Alen cozumu buldum her seyi iptal et mmotoruda buyuk 3 kolon ve internetten elekrtrikli arabalara ozel cd araba kukruryor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Basinc saatiniz var miydi?

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Peki basınc actırdıkdan sonra dump valve degistirmediniz mi?
    forge dv taktım aracımı orjınale cevırdıgım ıcın hepsını soktum fakat fark varmı dersen bence sadece sesı ıcın odenmıs bır paraydı acık sozlulukle

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    DP direk kaynaksız gecmeli.

Bir yorum yaz:

• point
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dp taktıkdan sonra geri kalan boruların ve orta susturucunun standart kalması araca zarar verir mi? DP 63mm normal eksoz 55mm olması lazım. Teknik Mode ON.
    bende bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum vida ve kelepçeylemi bağlantı oluyo kaynağa gerek kalıyomu ?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı mertk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sanırım ılk countryman modıfıyesıne gıren benım her turlu egsozu denedım fakat downpıpedan sora standart hatta standart egsoz orta ıptalı sanırım aracı daha ıyı yurutuyor. ses ıstersende. 3 dakkanı almıcak bı onerım var dp le orta susturucu arasına 2 parmaklık bır delık actır. dınlemenı tavsıye ederım.tambır wg sesı. ben vıdeo ceker koyarım burayada .hks de cok guzel ufluyor .son susturucunun ıcı bosalıncada guzel oluyor. yaklasık 20 30 tane ses seklı yakalamıstım kendıme. yada beyendıgın bır son susturcu varsa hks apexi greedy ınvıda orta susturucu yaptırabılırsın tamamen sana kalmıs. ama ıllakı yaptırıcam dersenız 63 mm borular son sıze kalmıs kıtler bana cok gereksız gelıyor .
    Peki basınc actırdıkdan sonra dump valve degistirmediniz mi?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    yaptırdı bile konu hortlamış

Şuanda mevcut susturucu üzerinde sadece DP eklendi.. Bide kafalıkları biraz büyüttü 100mm yaptı sanırım Alen abi. Adam yaşlı hanımı bebeğiyle biniyor.. Egsoza delik açtı diyelim çocugu biz mi uyutalım
    Vericem kucagınıza zatice azıyor bu aralar kızım yerinde durmuyor

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Bizim yanımız

Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Pschiptuning dede var 4ceker dyno custom garagein bi alt sokagi 1.kisimda

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    yaptırdı bile konu hortlamış

Şuanda mevcut susturucu üzerinde sadece DP eklendi.. Bide kafalıkları biraz büyüttü 100mm yaptı sanırım Alen abi. Adam yaşlı hanımı bebeğiyle biniyor.. Egsoza delik açtı diyelim çocugu biz mi uyutalım

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    sanırım ılk countryman modıfıyesıne gıren benım her turlu egsozu denedım fakat downpıpedan sora standart hatta standart egsoz orta ıptalı sanırım aracı daha ıyı yurutuyor. ses ıstersende. 3 dakkanı almıcak bı onerım var dp le orta susturucu arasına 2 parmaklık bır delık actır. dınlemenı tavsıye ederım.tambır wg sesı. ben vıdeo ceker koyarım burayada .hks de cok guzel ufluyor .son susturucunun ıcı bosalıncada guzel oluyor. yaklasık 20 30 tane ses seklı yakalamıstım kendıme. yada beyendıgın bır son susturcu varsa hks apexi greedy ınvıda orta susturucu yaptırabılırsın tamamen sana kalmıs. ama ıllakı yaptırıcam dersenız 63 mm borular son sıze kalmıs kıtler bana cok gereksız gelıyor .
    En son düzenleyen mertk; 24-01-13, 03:27.

Bir yorum yaz:

• DoDo
    yanıtladı
    Ortayıda söktürürsen turboback egzoz varmışcasına bir ses alınabilir Alen abi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Tesekkurler yarin vaktim olursa bi ugrarim.

Bir yorum yaz:

• MCS
    yanıtladı
    Pschiptuning dede var 4ceker dyno custom garagein bi alt sokagi 1.kisimda

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    gitmeden bi ara ne olur ne olmaz bekli dynonun oraya kazalı araç fln çemişlerdir.Savaşın telefonu var mı sende?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X