Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Runflat ve normal lastikler arasinda lastik hava basinci farki var midir?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

2.4 bar basıyordum yani yaklasık 34.8psi ediyor

Bu arada All4 sahiplerine ek bilgi
    Aracinizin bu sekilde cekilmesine izin vermeyin
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Abi sagdaki basinc tablosunda bosluktada RFT logosu olmali sende ? Yildiz yani bende o sekilde :S
      bu degerler non rft icin

Yorum Yap

aksam tekrar bakarım ama olan bu bir de kullanma kılavuzuna bakıcam hırs yaptım

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          aksam tekrar bakarım ama olan bu bir de kullanma kılavuzuna bakıcam hırs yaptım
          İki klavuzunada baktım garajda bulamadım birşey, bu arada ben 2.4 kullanıyormuşum, biraz önce 2.6 ya getirdim saçma gelebilir ama fark etti ve araç daha sakinleşti, çukurlarada girdim özellikle (normalde yaptıramazsın) tepkiler olumlu ama RFT kullanıyorum.

Normal lastik biraz daha az olmalı basıncı diye okumuştum. Bu arada aramızda spor süspansiyon farkı da var.

En son düzenleyen orcun; 21-02-13, 17:29.

Yorum Yap

sende spor suspansyon yok mu? bu arada bende öyle MINI recommends filan yazmio yıldızlı lastigimden kurtuldum

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              sende spor suspansyon yok mu? bu arada bende öyle MINI recommends filan yazmio yıldızlı lastigimden kurtuldum
              Ekstra Spor Süspansyonlu değil aracım. bendede boş olmasına rağmen nedense öyle bir yazı koymuşlar.

Yorum Yap

Rf ve normal lastik arasi basinc farketmez onemli olan aracin agirlik dagilimidir fabrikada bu dagilima gore basinci belirler lastik ince kalin rf farketmez.

Yorum Yap

Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Rf ve normal lastik arasi basinc farketmez onemli olan aracin agirlik dagilimidir fabrikada bu dagilima gore basinci belirler lastik ince kalin rf farketmez.
                  Oguz abi tesekkur ediyoruz en mantikli aciklama senden geldi

Sent from Cobanogullari mobile system )

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

selamlar arkadaslar
                    gecen hafta run flat lastıklerımı degıstırdım 205--55-17 contınantal 1200 kmde kı lastıklerımı verıp yerıne 215-55-17 yumusak 4 adet lastık aldım yuzde 80 arac rahatladı ve konforu arttı.
                    bır daha runflat lastıkle ısım olmaz
                    bu arada stepnem yok lastık spreyı ıle dolasıyorum ne kadar faydası olur bılmıyorum ama en azından o rıske gırmeye razıyım.konfor gıbısı yok .
                    KEEP IT MINI !

Yorum Yap

Aslı nikolababa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      selamlar arkadaslar
                      gecen hafta run flat lastıklerımı degıstırdım 205--55-17 contınantal 1200 kmde kı lastıklerımı verıp yerıne 215-55-17 yumusak 4 adet lastık aldım yuzde 80 arac rahatladı ve konforu arttı.
                      bır daha runflat lastıkle ısım olmaz
                      bu arada stepnem yok lastık spreyı ıle dolasıyorum ne kadar faydası olur bılmıyorum ama en azından o rıske gırmeye razıyım.konfor gıbısı yok .
                      Ben de gecen hafta 225 45 18 goodyear runflatlerden kurtulup dunlop maxx sport tt aldm aynen dediğin gibi araba rahatladı )) lastikmspreyi candır.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Birde komprasor almanizi oneririm mini rf lastik koymadigi araclara komprasor ve tamir sivisi koyuyor on koltugun altinda yeride var.

Yorum Yap

Fabrika çıkış Runflatli araçlarda da kompresor konuluyor.Bende öyle mesela.Ya da oradaki usta keyfine göre yerleştiriyor
                          sigpic

Yorum Yap

Tamir kiti donanimda bir aksesuar yani araci alirken secebiliyorsun yada borusan daki arkadas kafasina gore siparis olusturuyor

Yorum Yap

Önümüzdeki hafta nihayet ben de kurtuluyorum RFT'lerden. Sonuç olarak kaç bar basıcaz biz şimdi lastiklerimize?
                              07 EMN 99 - BLAZING RED '13 COUNTRYMAN S ALL4 - PRESENT
                              07 FGF 46 - ROYAL GREY '11 COUNTRYMAN S ALL4 - SOLD

DONANIM:
                              19'' R134 JCW WHEELS - 225/40 R19 MICHELIN PILOT SUPER SPORT - MILLTEK CAT-BACK+DOWN PIPE - PIPECROSS FOAM FILTER - PACEMAN JCW FRONT LIP - POWERSHOP ECU REMAP - JCW PLUGS
                              FORGE RECIRCULATION VALVE - BLACK RACING STRIPES - LED SIGNALS - LED DRL'S - LED INTERIOR LIGHTS ...

www.seyahatgunlugum.com

sigpic

Yorum Yap

Bende değiştirdim Oktay Mercedes konforuna geçtim lastik basıncı olarak 37'ye denk geliyor sanırım.
                                sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X