Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Runflat ve normal lastikler arasinda lastik hava basinci farki var midir?
aksam tekrar bakarım ama olan bu bir de kullanma kılavuzuna bakıcam hırs yaptım
İki klavuzunada baktım garajda bulamadım birşey, bu arada ben 2.4 kullanıyormuşum, biraz önce 2.6 ya getirdim saçma gelebilir ama fark etti ve araç daha sakinleşti, çukurlarada girdim özellikle (normalde yaptıramazsın) tepkiler olumlu ama RFT kullanıyorum.
Normal lastik biraz daha az olmalı basıncı diye okumuştum. Bu arada aramızda spor süspansiyon farkı da var.
Rf ve normal lastik arasi basinc farketmez onemli olan aracin agirlik dagilimidir fabrikada bu dagilima gore basinci belirler lastik ince kalin rf farketmez.
Rf ve normal lastik arasi basinc farketmez onemli olan aracin agirlik dagilimidir fabrikada bu dagilima gore basinci belirler lastik ince kalin rf farketmez.
Oguz abi tesekkur ediyoruz en mantikli aciklama senden geldi
selamlar arkadaslar
gecen hafta run flat lastıklerımı degıstırdım 205--55-17 contınantal 1200 kmde kı lastıklerımı verıp yerıne 215-55-17 yumusak 4 adet lastık aldım yuzde 80 arac rahatladı ve konforu arttı.
bır daha runflat lastıkle ısım olmaz
bu arada stepnem yok lastık spreyı ıle dolasıyorum ne kadar faydası olur bılmıyorum ama en azından o rıske gırmeye razıyım.konfor gıbısı yok .
Aslı nikolababa tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
selamlar arkadaslar
gecen hafta run flat lastıklerımı degıstırdım 205--55-17 contınantal 1200 kmde kı lastıklerımı verıp yerıne 215-55-17 yumusak 4 adet lastık aldım yuzde 80 arac rahatladı ve konforu arttı.
bır daha runflat lastıkle ısım olmaz
bu arada stepnem yok lastık spreyı ıle dolasıyorum ne kadar faydası olur bılmıyorum ama en azından o rıske gırmeye razıyım.konfor gıbısı yok .
Ben de gecen hafta 225 45 18 goodyear runflatlerden kurtulup dunlop maxx sport tt aldm aynen dediğin gibi araba rahatladı )) lastikmspreyi candır.
Yorum Yap