Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Motordan anormal ses
Çöküş
X
-
Ozanbalta
-
Ozanbalta
dostum yarın sabaha aldım randevu'yu valla, bir baksın gorsun onlar. Belki baska bir problem vardır.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdostum yarın sabaha aldım randevu'yu valla, bir baksın gorsun onlar. Belki baska bir problem vardır.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Ozanbalta
Arkadaslar bugun goturdum aracımı sabahtan Borusan istinye'ye, Oradayken ses yapmadı arac, onlar da 1-2 günlügüne aracı bırakırsam motorda ki belli baslı ses yapabilecek parcaları elden gecirceklerini soylediler. Motor'u cok kurcalamaları cok hosuma gitmedi, bir de aracımı 2 gün bırakamıyacagım icin alıp geri döndüm. Dönüste'de ozellikle radyo vs acmayıp ses'e dikkat ettim, yol boyunca da yapmadı ses. Daha sıklastıgında ya da tam olarak ne zaman yaptıgını anladıgımda goturucem tekrar.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bugun goturdum aracımı sabahtan Borusan istinye'ye, Oradayken ses yapmadı arac, onlar da 1-2 günlügüne aracı bırakırsam motorda ki belli baslı ses yapabilecek parcaları elden gecirceklerini soylediler. Motor'u cok kurcalamaları cok hosuma gitmedi, bir de aracımı 2 gün bırakamıyacagım icin alıp geri döndüm. Dönüste'de ozellikle radyo vs acmayıp ses'e dikkat ettim, yol boyunca da yapmadı ses. Daha sıklastıgında ya da tam olarak ne zaman yaptıgını anladıgımda goturucem tekrar.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki yağmeksitmesi yapmış mı acaba bilgi sahibi olalım
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYag eksiltmesinden olan sesler surekli olur dediler, benim tarif ettigim ses oyle olmazmis.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYağ eksikmiydi yada eksik ise ne kadar eksilmişti ozan ?
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslında benimde sormak istediğim buydu
Yorum Yap
Yorum Yap