..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Cooper Park Lambası Değişimi
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Hocam eline sağlık güzel bilgi paylaşımı olmuş. Ancak keşke turuncu ampul taksaydın daha hoş dururdu diye düşünüyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim parklar da çok kötü. ben de değiştirecem. Led ampul alınca halledelim başkan
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHocam eline sağlık güzel bilgi paylaşımı olmuş. Ancak keşke turuncu ampul taksaydın daha hoş dururdu diye düşünüyorum.
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraldığın zaman halledelim başkan
tamamen beyaz seviyorum yakında sisleri de değiştireceğim.
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNormal farlarda renk 4.000 lik mi ? eğer öyleyse sislerede 4.000 lik xenon lazım. Parklara gelince minilere pek gitmiyo bence, mesela W211 Mercedes olsa parkları sarı onu beyaz yapınca harika duruyo ama mini daha farklı ama zevk meselesidir birşey diyemem. Keyifli forumlar..
6K ya çevireceğim sis ve parkları da teşekkürler.
Yorum Yap
-
beyaz cm'li metin abi de led takmisti bu da farkli bir alternatif olmus ..
MINI'ye farklilik yakisiyor alisilmisin disinda bir seyi oldurabilmek yakistirabilmek cok daha onemli.. ve sen bunu her defasinda basariyorsun reyiz harika olmus tebriixx
Sent from my iPod touch using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrçun süpersin
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbeyaz cm'li metin abi de led takmisti bu da farkli bir alternatif olmus ..
MINI'ye farklilik yakisiyor alisilmisin disinda bir seyi oldurabilmek yakistirabilmek cok daha onemli.. ve sen bunu her defasinda basariyorsun reyiz harika olmus tebriixx
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ben böyle ampuller göründüğü zaman özellikle yandığında hiç hoş bulmuyorum. Aklıma birşey geldi park lambalarının olduğu kısma mat şeffaf folyo şekilse sisler hariç tabi ki yani parkların olduğu kısım buzlu cam gibi görünür ve ampullerin belirginliği azalır diye düşünüyorum.
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen böyle ampuller göründüğü zaman özellikle yandığında hiç hoş bulmuyorum. Aklıma birşey geldi park lambalarının olduğu kısma mat şeffaf folyo şekilse sisler hariç tabi ki yani parkların olduğu kısım buzlu cam gibi görünür ve ampullerin belirginliği azalır diye düşünüyorum.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmpullerın belırgınlıği azalır azalmasınada kelebek gibi olur sonra görüntüsü. Resimde solukmuş gibi dursada canlı görümünde 10 olmuştur. Eline sağlık orçun.
Yorum Yap
-
Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel paylaşım, teşekkürler. Park lambamız patlarsa kendimiz değiştiririz artık ;DAslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterilk değiştirttiğimde kamilin biri eli girmiyo diye farı sökmüştü geçen gün kendim değiştirdim aynen bu şekilde 5dk'da halettim
Yorum Yap
Yorum Yap