[SIZE=1]Buda benden olsun [/SIZE]
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
A.Y.N Auto Technical Service
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gule gule kullan Furkancim..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
[SIZE=2]ben seni ceza sahasi içinde gormeyeyim abi :P[/SIZE]Aslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFurkan anlaştık haftaya maçta bizi çok ugrastirmicak
A.Y.N. auto
Yorum Yap
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]ben seni ceza sahasi içinde gormeyeyim abi :P[/SIZE]Furki bu haftadan itibaren sansin yok isabetli sut atan ayakkabi aldimAslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman uzaktan müthiş sol ayağımla atıcam gollerimi
A.Y.N. auto
34NSC46Eklenen Dosyalar
Yorum Yap
-
Araban 26 plakalı olan değil miAslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende bugun AYN deydim. R52S/R53S volanti tamiri yaparak bir ilki basardilar. Ellerine saglik
biz baska serviste önünden gectik bugun 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ahmet ustanın müthiş sol eline sağlıkAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAYN AUTO ya Giovanni yi guzellestirdikleri icin tesekkur ederim.
Wishman
Yorum Yap
-
Ahmet Giovanni'yi sevmiyo gibi geliyo bana....Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhmet ustanın müthiş sol eline sağlık
Dur bakalim, bugun yogunlardi, whatsapp'tan yaptiklarini yollayacaklarmis en yakin zamanda....
Yorum Yap
-
Ahmet gerginlerle daha iyi anlasiyor ama asilzadelere saygi duyuyor Wishmaaan
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
sustum. cuk yerine oturdu bu cevap...Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhmet gerginlerle daha iyi anlasiyor ama asilzadelere saygi duyuyor Wishmaaan
Yorum Yap

Yorum Yap