Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bugün sabahtan akşama kadar aracımla uğraşan Yusuf Ustama bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Halden, durumdan anlayan mümkün mertebe fiyat konusunda müşterisini üzmeyen ustamız sayesinde aracım şuan çok iyi durumda İlk geldiğim haliyle AYNden çıktığım hali arasında dağlar kadar fark var. Kendi aracıymış gibi ilgilenmesi, saçma sapan her soruma cevap vermesi(mini yabancsıyım merak kötü birşey) herşey için çok teşekkür ediyorum. AYNyi tercih ettiğime hiç pişman olmadım diyebilirim. Benı bu konuda bilgilendiren Aren abiye ve Kekuti Kereme de çok teşekkürler
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bugün sabahtan akşama kadar aracımla uğraşan Yusuf Ustama bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Halden, durumdan anlayan mümkün mertebe fiyat konusunda müşterisini üzmeyen ustamız sayesinde aracım şuan çok iyi durumda İlk geldiğim haliyle AYNden çıktığım hali arasında dağlar kadar fark var. Kendi aracıymış gibi ilgilenmesi, saçma sapan her soruma cevap vermesi(mini yabancsıyım merak kötü birşey) herşey için çok teşekkür ediyorum. AYNyi tercih ettiğime hiç pişman olmadım diyebilirim. Benı bu konuda bilgilendiren Aren abiye ve Kekuti Kereme de çok teşekkürler
dün görüştük gerçi AYN de , Melih'cim hayırlı olsun tekrar araban çok fazla duramadım biraz işler vardı koşturuyoduk
Yusuf Ahmet çok güzel insanlardır esnaf insanlardır ben her şeylerine kefilim zaten
dün görüştük gerçi AYN de , Melih'cim hayırlı olsun tekrar araban çok fazla duramadım biraz işler vardı koşturuyoduk
Yusuf Ahmet çok güzel insanlardır esnaf insanlardır ben her şeylerine kefilim zaten
Aynen abicim fazla görüşemedik ama olsun çok teşekkür ederim Aracın sorunsuz şekilde garajda yatıyor olması çok güzel birşey Birkaç ufak birşey kaldı onlarıda kafaya takmıyorum baba halledecek
Mert Sonad kardeşiminiz yeni aracı LAM JCW'ye Driving Light ve Diffuser bağlantıları yapıldı
Bağlantılar uzunlara değil, sislere yapıldı. Biraz daha zahmetli ancak çok güzel oldu. Ellerinize sağlık AYN ekibi
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Bu topic i ilk defa gördüm, bu yapılanlar hiçbişey dünya kadar arşiv var Ayn de yapılan işlerle ilgili.. Adam gibi adamlar, üstadlar gerçekten Ahmetle Yusuf abi, çok kahrımızı çekiyolar Emeklerine sağlık, yapılan araçlara da maşallah ..
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap