maşallah fotolara da araçlarımıza da kazasız belasız cezasız günler dılıyorum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
A.Y.N Auto Technical Service
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bugün sabahtan akşama kadar aracımla uğraşan Yusuf Ustama bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Halden, durumdan anlayan mümkün mertebe fiyat konusunda müşterisini üzmeyen ustamız sayesinde aracım şuan çok iyi durumda İlk geldiğim haliyle AYNden çıktığım hali arasında dağlar kadar fark var. Kendi aracıymış gibi ilgilenmesi, saçma sapan her soruma cevap vermesi(mini yabancsıyım merak kötü birşey) herşey için çok teşekkür ediyorum. AYNyi tercih ettiğime hiç pişman olmadım diyebilirim. Benı bu konuda bilgilendiren Aren abiye ve Kekuti Kereme de çok teşekkürler
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMelih Şu Clio nun resimlerinide at da basık araba görsünler
Yorum Yap
-
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün sabahtan akşama kadar aracımla uğraşan Yusuf Ustama bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Halden, durumdan anlayan mümkün mertebe fiyat konusunda müşterisini üzmeyen ustamız sayesinde aracım şuan çok iyi durumda İlk geldiğim haliyle AYNden çıktığım hali arasında dağlar kadar fark var. Kendi aracıymış gibi ilgilenmesi, saçma sapan her soruma cevap vermesi(mini yabancsıyım merak kötü birşey) herşey için çok teşekkür ediyorum. AYNyi tercih ettiğime hiç pişman olmadım diyebilirim. Benı bu konuda bilgilendiren Aren abiye ve Kekuti Kereme de çok teşekkürler
Yusuf Ahmet çok güzel insanlardır esnaf insanlardır ben her şeylerine kefilim zaten
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMelih Şu Clio nun resimlerinide at da basık araba görsünler
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen bence o clio yu at gitsin
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdün görüştük gerçi AYN de , Melih'cim hayırlı olsun tekrar araban çok fazla duramadım biraz işler vardı koşturuyoduk
Yusuf Ahmet çok güzel insanlardır esnaf insanlardır ben her şeylerine kefilim zaten
Yorum Yap
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Acaba kime takildi bunlar bugun
Ellerinize saglik tekrar.
Parca tedariginde de diger Sponsorumuz Onur-oto.net'e tesekkurlerEn son düzenleyen Kekuti; 29-12-13, 18:37.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap