Abi Yunus degil Yusuf
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
A.Y.N Auto Technical Service
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi Yunus degil Yusuf
P.S: obsesifligimdeki tek kusur isim hafizasi sanirsam, o yuzden Cin'e kactim herkez 'chen' ;-) bilmiyom ama niye hicbiseyi unutmuyom isimleri unuttugum kadar. Off :-(
Admin'e P.S : Ben senin nerden 'abi'n oluyom, kucul kuculde cebime gir. :-) Yonlendirme var sayin uyeler Admin benden yanlizca 2 (yaziyla iki) yascik genc.... Hem sac farkindan ben daha kucugum... :-)En son düzenleyen WISHMAN; 19-02-13, 18:56.
Yorum Yap
-
LVIII
Bugun sabahtan aksam 10a kadar arabamla ugrasan yusuf usta ve ahmet ustaya burdanda cok tesekkur ederim
Yorum Yap
-
Dün ben de aracımın bakımlarını yaptırmak için A.Y.N Auto'daydım. Samimiyet ve titiz işçiliğiniz başta olmak üzere herşey için teşekkür ederim.
Fırsat bulduğumda tekrar gelicem mutlaka.
AYN'den bir kaç kare de benden olsun;
34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red
Yorum Yap
-
LVIII
Aslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı göstermutlu bir şekilde ayrılmanız bizim en büyük mutluluğumuz teşekkürler.
Yorum Yap
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaluk garibim arabasının parcalarını bekliyo nasl masum )
Dip not: arabayıda özlemedim degil hani
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFotolar harika çekilmiş makine nedir?
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi ben bilgi aldım nikon d90
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFotolar harika çekilmiş makine nedir?
Teşekkürler. Makine Nikon d90.
edit: heuhueh geç kalmışım34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red
Yorum Yap
-
Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler. Makine Nikon d90.
edit: heuhueh geç kalmışım
Yorum Yap
Yorum Yap