Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Club TURKIYE Pleksi Plakalik Siparisi
Çöküş
X
-
Peki miniclubtr.com da solda yazsa nasıl olur?Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGörseli dedigin gibi yapıp yükledim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Görseli dedigin gibi yapıp yükledimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada duzeltmem yapmamiz lazim MINI Club TURKIYE olarak yazilmasi gerekiyor Club 'in da bas harfi buyuk olmali.
Bir yorum yaz:
-
MİNi club TURKİYE Pleksi Plakalik Siparisi
Aslı YEKEN tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 olarak beni de yazabilirsiniz hocamAslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 adet'te ben rica edeyim Onur
Seninkinin aynısı uyar bana. Mini logolu yani.
TeşekkürlerAslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeni de yaz abi aynn ortada mini logolu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yazdım
Bir yorum yaz:
-
Beni de yaz abi aynn ortada mini logolu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
1 adet'te ben rica edeyim Onur
Seninkinin aynısı uyar bana. Mini logolu yani.
Teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
MiniClubTR yazsa daha kısa ve daha güzel gibi bence.
Bir tekte ben alabilirim. Bi tanede furkan kardeşime tezkere hediyesi olsun
Bir yorum yaz:
-
Plaka demişken senin Amerikan plaka hala bende bak, unutma onu heAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence ya miniclubturkiye yazsin ya da miniclubtr.com yazsin
Bir yorum yaz:
-
Bence ya miniclubturkiye yazsin ya da miniclubtr.com yazsinAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersol tarafa da miniclubtr.com mu yazsak?
Bir yorum yaz:
-
Ekledim dostum.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen burda yaptirdigim plakaligi 1 bucuk senedir kullaniyorum, hatta bi aracimdan cikarip digerine gecirdim, hic sorun yasamadim oyle soyliyim
sec ve ym minilerin de plakaliklari burda yapildi...
Beni de ekleyebilirsin onur listeye, 1 tane isterim, malum on plakayla pek aram yok
Bir yorum yaz:
-
Benim fikrim cok Karışık olur.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersol tarafa da miniclubtr.com mu yazsak?
Bir yorum yaz:
-
Bi de fiyatin normale gore daha uygun olmasinin sebebi, bu urun plastik, pleksi degil.
Ama bana sorarsaniz pleksiye gore daha ince oldugu icin daha guzel duruyor...
Bir yorum yaz:
-
Ben burda yaptirdigim plakaligi 1 bucuk senedir kullaniyorum, hatta bi aracimdan cikarip digerine gecirdim, hic sorun yasamadim oyle soyliyim
sec ve ym minilerin de plakaliklari burda yapildi...
Beni de ekleyebilirsin onur listeye, 1 tane isterim, malum on plakayla pek aram yok
Bir yorum yaz:
-
bende seni patronAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIcimden birsey dedim anlamissindir
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: