Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Club TURKIYE Pleksi Plakalik Siparisi
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersol tarafa da miniclubtr.com mu yazsak?doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence ya miniclubturkiye yazsin ya da miniclubtr.com yazsin
Yorum Yap
-
MİNi club TURKİYE Pleksi Plakalik Siparisi
Aslı YEKEN tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 olarak beni de yazabilirsiniz hocamAslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 adet'te ben rica edeyim Onur
Seninkinin aynısı uyar bana. Mini logolu yani.
TeşekkürlerAslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeni de yaz abi aynn ortada mini logolu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yazdımsigpic
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada duzeltmem yapmamiz lazim MINI Club TURKIYE olarak yazilmasi gerekiyor Club 'in da bas harfi buyuk olmali.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGörseli dedigin gibi yapıp yükledim
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki miniclubtr.com da solda yazsa nasıl olur?En son düzenleyen MeOnYa; 11-04-15, 12:35.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende 1 adet istiyorum. Listeye eklerseniz sevinirimAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de bir tane istiyorum mini logolu olandan 😊
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
Yorum Yap