Alternatif bir tasarım yaptım.Ilerleyen zamanlarda da yaparım.Umarım Beğenirsiniz.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Alternatif Logo / Banner önerisi
Çöküş
X
-
Faruk'SEtiketler: Hiçbiri
-
eline sağlık ama bence r56 olsun logoda1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlternatif bir tasarım yaptım.Ilerleyen zamanlarda da yaparım.Umarım Beğenirsiniz.
Yorum Yap
-
Faruk'S
Az cok bu tarz konularda bilgim var.Aklinizdaki fikir ve önerileri belirtirseniz berebare birşeyler yapmaya çalışırz
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTurkiye haritasını cıkarmadan yapalım bir dahaki sefere logomuz degismiyor cunku.
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBencede Türkiye haritası olsun ama üzerinden bişey ezip geçmiş gibi gözüken lastik izi olmasın.Onun yerine mini oturtulabilir harita içine.
Yorum Yap
-
Tabiki öyle ama ilk üye olduğumdan beri dikkatimden kaçmıyor bu logo.Sizleri tanıdığım için bu konuda birşeyler söylemek istemedim bunca zaman ama bana hep yukarıda söylediğim çağrışımı yapıyor. Ben biraz bu konularda aşırı hassasımda o yüzden böyle oluyor yani anormallik bende sizde değilsigpic
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalhacım ezip gecmek degil Turkiyeye ait bir otomobil kulubu oldugunu vurgulamak ıcın o logo dizayn edildi kimseye ezdirmeyiz biz topragımızı.Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTabiki öyle ama ilk üye olduğumdan beri dikkatimden kaçmıyor bu logo.Sizleri tanıdığım için bu konuda birşeyler söylemek istemedim bunca zaman ama bana hep yukarıda söylediğim çağrışımı yapıyor. Ben biraz bu konularda aşırı hassasımda o yüzden böyle oluyor yani anormallik bende sizde değil
Yorum Yap
-
brnx2
Herkes iyi demiş ama arkadaşlar ne alakası var yapmayın gözünüzü seveyim. Oradaki lastik izinin Mini'ye ait olduğuna basit bir gönderme var o logo'da. Bizde Türkiye'nin otomobil kulübü olduğumuz için ben logoyu çok başarılı buluyorum. Hatta Türkiye olması logoda benim hoşuma gidiyor. Kaldı ki sizler çok düşünceli insanlar olduğunuz için detayına takılmışsınız gözünüze batmış muhtemelen. Bu kadar detaycı düşünmeyin, zaten şimdiye kadar ard niyet olsaydı kimse bir dakikasını harcamamalıydı buralarda...
Yorum Yap
Yorum Yap