Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Tabiki öyle ama ilk üye olduğumdan beri dikkatimden kaçmıyor bu logo.Sizleri tanıdığım için bu konuda birşeyler söylemek istemedim bunca zaman ama bana hep yukarıda söylediğim çağrışımı yapıyor. Ben biraz bu konularda aşırı hassasımda o yüzden böyle oluyor yani anormallik bende sizde değil
Tabiki öyle ama ilk üye olduğumdan beri dikkatimden kaçmıyor bu logo.Sizleri tanıdığım için bu konuda birşeyler söylemek istemedim bunca zaman ama bana hep yukarıda söylediğim çağrışımı yapıyor. Ben biraz bu konularda aşırı hassasımda o yüzden böyle oluyor yani anormallik bende sizde değil
Emin olun bana da aynı şekide bi çağrışım yaptığı için yeni banner tasarlama ihtiyacı duydum.Bu tarz bi niyetinizin olmadığını düşündüğüm için direk değiştirin demek yerine alternatif öneriyle karşınıza çıkmanın mantıklı olacağını düşündüm
Herkes iyi demiş ama arkadaşlar ne alakası var yapmayın gözünüzü seveyim. Oradaki lastik izinin Mini'ye ait olduğuna basit bir gönderme var o logo'da. Bizde Türkiye'nin otomobil kulübü olduğumuz için ben logoyu çok başarılı buluyorum. Hatta Türkiye olması logoda benim hoşuma gidiyor. Kaldı ki sizler çok düşünceli insanlar olduğunuz için detayına takılmışsınız gözünüze batmış muhtemelen. Bu kadar detaycı düşünmeyin, zaten şimdiye kadar ard niyet olsaydı kimse bir dakikasını harcamamalıydı buralarda...
Yorum Yap