Dizayn olarak t-shirt aynısı olabilir bence çok hoş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR T-shirt
Çöküş
X
-
Merhaba, ben yardımcı olabilirim bana dizaynı ulaştırırsanız fiyatta alırım
Bir yorum yaz:
-
Polar harika fikirAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPolar yaptirmak icin aramizda tekstilci var mi acaba
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Polar yaptirmak icin aramizda tekstilci var mi acabaAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi görüstük pm attım
Bir yorum yaz:
-
Abi görüstük pm attımAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBedeniniz nedir? Ona gore elimizde olanlardan bakalim.
Bir yorum yaz:
-
Bedeniniz nedir? Ona gore elimizde olanlardan bakalim.Aslı Alligator16 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni üye olarak t-shirtlerden nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz?
Bir yorum yaz:
-
Yeni üye olarak t-shirtlerden nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz?
Bir yorum yaz:
-
Gökhan merhaba elinde tşört var mı almak istiyorum var ise hangilerin L beden mevcut acaba desteğini rica ederim. TŞK.
Bir yorum yaz:
-
Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın inşallah.Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan selamlar, inanılmaz geç teşekkürü şimdi yazabiliyorum. (Login problemi nedeniyle online olamadım uzun süre) T-shirt geldi fıstık gibi, problemli olanı da mini'nin koltuğuna giydirdim böylece hem ben hem de arabam şenlendik. Teşekkürler tekrar tüm emeklerin için.
Bir yorum yaz:
-
Gökhan selamlar, inanılmaz geç teşekkürü şimdi yazabiliyorum. (Login problemi nedeniyle online olamadım uzun süre) T-shirt geldi fıstık gibi, problemli olanı da mini'nin koltuğuna giydirdim böylece hem ben hem de arabam şenlendik. Teşekkürler tekrar tüm emeklerin için.
Bir yorum yaz:
-
abi skype ile yaninizdayimAslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen yine skype tan mı katılacaksın aramıza
Gerçi aramıza defim, benim durum Kasım ilk hafta belli olacak. Kamp a gitme durumumuz varda
Bir yorum yaz:
-
MCTR T-shirt
Sen yine skype tan mı katılacaksın aramızaAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de memnun oldum, simdiden keyifli forumlar dilerim.. Onumuzdeki bursa bulusmasina da bekleriz

Gerçi aramıza defim, benim durum Kasım ilk hafta belli olacak. Kamp a gitme durumumuz varda
Bir yorum yaz:
-
Ben de memnun oldum, simdiden keyifli forumlar dilerim.. Onumuzdeki bursa bulusmasina da beklerizAslı allybazz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurada bir aile ortamı olduğunu sizlerin yazdıklarına bakarak anlıyorum, ben gökhan beyin mesajını okudum. Şimdi cevap yaZıcam. Hakkınızda daha önce de sahip olduğum iyi niyetimi korumaya devam edicem. Bir sorunum kalmadığını bilin isterim. Bu arada memnun oldum sizlerle tanıştığıma, az sonra kayıtlarımı yaparım
Bir yorum yaz:

Kış geçmeden yaptıralım şu polarları
Bir yorum yaz: