Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MiniClubTR sticker ve kartvizit
Çöküş
X
-
posssible gokhan baskanAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende az flayer var sana yollarım ıstersen
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
bende flyer istiyorum ama mümkünse ALEN yazmasın
malum İngiliz sanıyorlar hahaha
edit : son flyer'ı bugun CAN'ın kafasına attım
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
evveeet bende Alen yazan istemiyorum mumkunse bizim ailede ingiliz var yeteri kadar :P NDG yazan kase var bende kaseleyecegim hepsiniAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende flyer istiyorum ama mümkünse ALEN yazmasın
malum İngiliz sanıyorlar hahaha
edit : son flyer'ı bugun CAN'ın kafasına attım

Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Hahah sen uzatmaya çalıştın ama ben pratik çözüm buldum fırlat dedim flyer buruş buruş geçti elimeAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteredit : son flyer'ı bugun CAN'ın kafasına attım

Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Yorum Yap
-
İzmirde Haktan'dan alabilirsiniz.Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMumkunse aktif olmak acisindan bende flayer ve sticker alabilirmiyim? Izmir'den herhangi birisinden de teslim alabilirim. Cevre illerde gormus oldugum minicilere dagitirim.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Allahım yarabbim ismimiz İngiliz olduAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevveeet bende Alen yazan istemiyorum mumkunse bizim ailede ingiliz var yeteri kadar :P NDG yazan kase var bende kaseleyecegim hepsini
Sent from my iPad using Tapatalk HD
istemiyorsan vermem sekerim
Yorum Yap

Yorum Yap